Din sökning innehåller för få tecken

Uppgradering av Dafgårds e-handel

dafgårdskundcase.jpg

Utmaning

En effektiv e-handel är numera en förutsättning för att kunna vara konkurrenskraftig och möta kundernas behov. Så var även fallet för ett av Sveriges mest välkända livsmedelsföretag. När Dafgårds behövde modernisera sin e-handelslösning (webbshop inom B2B) behövdes en part som kunde säkerställa att kundens ERP-system (SAP ECC) anpassades för att fungera med den nya e-handelslösningen samt att lösningen dessutom förbereddes för en större transition; att ersätta det befintliga ERP-systemet med SAP S/4 HANA.  

Dagfards_logga.jpeg

Lösning 

Zington har tillsammans med Dafgårds och deras partner för SAP Commerce, Remit AB, lanserat en helt ny framtidssäkrad e-handel som möter företagets kunders behov och ökar effektiviteten och affärsnyttan för Dafgårds i stort. Lösningen bygger på SAP Commerce och är anpassad för SAP S/4 HANA och valdes för sin bredd i funktionalitet och möjlighet att anpassa till den komplexitet som finns i kundens affärsmodell. Den ger så väl ny funktionalitet och personifierat innehåll som förbättrad prestanda och framåtriktad teknik. 

Under projektet har vi agerat rådgivare för att säkerställa att lösningen möter de krav på leverans, funktionalitet och säkerhet som såväl slutkunder som organisationen kräver. Vi har dessutom byggt integrationer, gjort all nödvändig konfigurering och säkerställt att e-handelslösningen SAP Commerce får all nödvändig information från ERP-systemet SAP ECC, och vice versa.  

Resultat 

Dafgårds nya e-handel har tagits emot väl av kunderna som har kallat den ”bästa på marknaden” samtidigt som såväl omsättning som lönsamhet fått ett signifikant lyft. Vi låter Linn Stolt-Billinger, Head of Customer Experience och projektägare på Dafgårds få sista ordet:

Zington har varit en fröjd att jobba med. De har levererat lösningar som håller över tid genom en ERP-migrering. Samtidigt har de säkerställt affärsnyttan och stöttat oss i de beslut och avgränsningar vi har behövt göra. De har hållit varje deadline och kostnaden hamnade i slutändan väldigt nära det ursprungliga estimatet. Jag kan ärligt säga att Zington har levererat över förväntan och dessutom alltid med otroligt trevlig personal.
Linn Stolt-Billinger
Head of Customer Experience och projektägare på Dafgårds

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa ditt företag? Kontakta mig!