Vi använder cookies för att göra din upplevelse bättre! Genom att besöka vår webb accepterar du att vi kan placera cookies på din enhet. Läs mer
Din sökning innehåller för få tecken

Möt Eyasu!

Eyasu heter jag och jag är 26 år gammal. Jag är född och uppväxt i Stockholm och har en bakgrund från Etiopien. Fotboll har alltid varit en stor passion som jag brinner för och jag spelar än idag på hög nivå. Jag hade ett tidigt intresse för teknik och IT vilket ledde till att jag redan i gymnasiet valde Matte/Data-inriktning. Det ledde i sin tur till att jag pluggade vidare inom data/systemvetenskap på Stockholms universitet som är en bred utbildning. Under utbildningen och olika anställningar växte mitt intresse för ERP-system och idag jobbar jag som SAP-utvecklare/konsult på Zington.

Vad drivs du av och vad ger dig energi?

Jag drivs av att utvecklas och hela tiden få möjligheten att lära mig nya saker. Att hela tiden vilja utvecklas och klara av tuffa uppgifter driver mig till att fortsätta jobba hårt för att nå målet, det tillsammans med att ha positiva människor och kollegor runt omkring mig ger mig energi.

Vad var viktigt för dig i valet av arbetsgivare?

För mig är det viktigt att ha en bra miljö där man trivs och kan utföra sitt arbete på bästa sätt. Viktigast var nog att hitta en arbetsgivare som ser och förstår mig som individ och människa för att jag ska trivas och kunna leverera på bästa sätt.

Varför valde du Zington?

Redan från första mötet med Zington kände jag att fokus låg på mig som människa och att jag ska lära känna företaget snarare än att förhöras som det ibland kan kännas hos vissa arbetsgivare. Det är väldigt prestigelöst på Zington och alla är villiga att hjälpa varandra. Efter att ha varit på Zington ett tag kan jag bara bekräfta att alla positiva intryck som jag fick verkligen stämmer och jag trivs jättebra.

Varför valde du att bli konsult?

Just för att man får chansen att utvecklas och att den ena dagen inte är den andra lik. Det är roligt att hela tiden få lära känna nya människor som man utväxlar kunskaper med. Man får jobba med olika verksamheter som fungerar på olika sätt och blir hela tiden inspirerad.

Har du några tips du vill ge till studenter?

Kommunicera med dina kollegor/chefer om det är något som du inte är nöjd med eller behöver få sagt istället för att gå runt och oroa dig, det leder ofta till att man kommer fram till lösningar som gynnar alla. Vara nyfiken och våga misslyckas annars blir det svårt att lyckas.