Din sökning innehåller för få tecken

STHLM Xperience Conference är tillbaka för femte året!

SXC_2022_Veronica_Tommy.jpeg

Den 10 november firar STHLM Xperience Conference (SXC) 5-års jubileum! Årets konferens, på 7A Posthuset i Stockholm, är också en hybrid konferens. Det betyder att du kan ansluta digitalt och ta del av allt innehåll vart du än befinner dig. 


”Det är otroligt roligt att igen få bjuda in till STHLM Xperience Conference. Intresset blir bara större och större! Det är riktigt kul att även detta år få presentera internationella talare både på scenen och för att facilitera workshops. Vi vill dessutom fira att det är just femte året, så kanske att det blir en och annan överraskning”, säger Veronica Wallström.

Med en gemensam vision och passion som grund skapade Tommy Marshall och Veronica Wallström konceptet för SXC, den konferens de själva saknade på marknaden. Resultatet, med Zington som huvudsponsor, blev en konferens för dig som jobbar inom UX design, UI design, Visuell design, Tjänstedesign och UX writing. 

Temat för i år är det alltid aktuella ämnet hälsa, eller ”Our Health”, som också uppmärksammas av  World Usability Day

Hur kan vi använda tekniken för att främja vår hälsa? 

Under de senaste åren har tekniska lösningar och tjänster flyttat in i de digitala utrymmena inom alla branscher och samhällsområden. Den 10 november utforskar vi tjänster, aktiviteter och verktyg som lovar att hjälpa oss med just hälsan. Vi försöker ta reda på hur vårt digitala välbefinnande påverkar vår fysiska hälsa och vad det innebär för oss och våra barn att ständigt vara uppkopplade. Vi kommer bland annat att titta på hur lösningar utformats med individen i åtanke, notifikationer, nudging och tillgänglighet.  

Årets talare – experter inom tech och hälsa 

Alla talare på vår scen är experter inom sina ämnen. Årets huvudtalare är Christelle Ngnoumen, PhD/Principal Behavioral Scientist på Headspace Health. Christelle ska berätta om sitt förhållningssätt till beteendedesign, där hon tillämpar mindfulness-psykologi och om de principer hon använder i sitt arbete på Headspace för att leverera mer meningsfulla engagemangsupplevelser. Vi kommer också att få höra om hur man med hjälp av digitalisering skapar bättre mat- och sömnvanor, enhetliga patientupplevelser, stöd efter förlossning, hanterar stress, med mera.   

Kort om STHLM Xperience Conference: 

  • SXC är en deltagandeinriktad konferens med föreläsningar, praktiska tips och workshops.  
  • Konferensen äger rum 10 november 2022, du kan delta på plats i Stockholm eller digitalt.  
  • Kom och mingla med nya/gamla bekanta och prata med experter inom ditt ämne.  
  • Du får med dig ny inspiration och kunskap som du kan applicera direkt i ditt jobb.    
  • För dig som är UX designer, visuell designer, tjänstedesigner, UX writer eller har ett intresse för området. 

Du får 15% rabatt på STHLM Xperience Conference när du använder promo codZingtonFriend 

Varmt välkommen!

Låt oss fira femte året med SXC tillsammans.  
Hoppas vi ses den 10 november!