Hoppa till innehåll
Zington Accelerate

Accelerator Kevin

Möt Kevin, en passionerad skåning med en masterexamen i Management, som nu tar sig an utmaningar inom digitala transformationer på Zington. Efter att ha flyttat till Stockholm och hoppat på på Zingtons Accelerate-program, finner Kevin inte bara en plattform för professionell utveckling och komplex problematik, utan även en gemenskap där erfarenheter och utmaningar delas öppenhjärtligt.

Tre glada människor som står framför en husfasad.

Hej Kevin! Berätta lite om dig själv. 

Jag är en glad och engagerad skåning som flyttade upp till Stockholm sommaren 2021 för att jobba på Zington efter jag var färdig med min M.Sc i Management från Lunds Ekonomihögskola. Min stora passion är att leda framgångsrika, digitala transformationer i en organisation, vare sig det handlar om att skapa en helt ny företagsstrategi eller upphandla ett nytt affärssystem. Just därför sitter jag nu inom avdelningen för Business Transformation på Zington. När jag inte jobbar så föredrar jag att ägna mig åt aktiviteter där pulsen får jobba istället, såsom löpning, thaiboxning och fotboll. 

Vad drivs du av och vad ger dig energi?

Jag drivs av att arbeta med komplexa frågeställningar där lösningen ofta är ett resultat av djupgående analys samt nära och kreativt samarbete med verksamheten. Energi får jag av att arbeta med kompetenta människor där vi tillsammans hjälps åt att skapa värde i organisationen.

Vad uppskattar du med Accelerate-programmet?

Det jag uppskattar främst med Accelerate är gemenskapen. Efter programmet har man inte bara en gedigen grund för konsultlivet, utan även en trygghet och samhörighet. Accelerate blir en naturlig plattform där man prestigelöst kan dela med sig av utmaningar, framgångar, påfrestningar – ja, verkligen allt!

Vad är viktigt för dig i valet av arbetsgivare? Varför valde du Zington?

För mig var det viktigt att hitta en arbetsgivare som engagerade sig i min utveckling och där jag kunde växa på lång sikt. Jag fick en väldigt bra bild av Zington tidigt och uppfattade att det var en arbetsplats där det finns ett oerhört fokus på att ge sina anställda de bästa förutsättningarna för att utvecklas och trivas i sina roller. Utöver det så kände jag även igen mig i Zingtons värderingar och företagskultur.

Varför valde du att bli konsult?

Jag gick in i arbetslivet med mål att exponera mig för så många olika branscher, kunder och arbetssätt som möjligt för att utveckla en stabil grund i karriären - att vara konsult möjliggör det på ett unikt sätt.

Har du några tips du vill ge till andra som är i början av sin karriär?

Var nyfiken och våga fråga. Är du intresserad av ett speciellt företag eller bransch så leta upp någon som arbetar just där eller i den branschen och hör av dig till den personen. På det sättet får du inte bara kunskap utan även en personlig kontakt som kan visa sig vara en potentiell väg in.

Läs mer om Accelerate

Relaterat innehåll