Hoppa till innehåll
Digital design

Zington stärker erbjudandet inom digital design - etablerar nytt dotterbolag

Zington satsar på digital design genom etablering av dotterbolaget Zington Digital Design som under ledning av Veronica Wallström ska skapa framtidens användar- och varumärkesupplevelser. Veronica har arbetat som Digital Designer och Lead Designer i över 15 år och har varit på Zington sedan 2017.

En blond kvinna i vitt poserar framför en stenmur.

I juli i år startade vi upp Zington Digital Design inom affärsområdet Marketing & Commerce. Bolaget fokuserar på marknadens behov av digital design, ett område där vi ser en ökad efterfrågan mot mer designdriven produktutveckling. Bolaget leds av Veronica Wallström som varit affärsledare för detta team under ett flertal år.   

Zington Digital Design är särskilt specialiserat på att visualisera funktioner och lösningar, optimera användarupplevelser och skapa tillgänglig och användarcentrerad design. Detta hjälper företag att stå ut på marknaden och bli top-of-mind hos användare. Digital design blir en mer och mer nödvändig kompetens, även som en viktig resurs i agila team där den digitala designern snabbt skapar underlag för den agila utvecklingen. 

- Jag ser fram emot att driva denna affär vidare, då jag ser stora möjligheter till vidare tillväxt och utveckling framåt. Jag ser även fram emot att hjälpa kunder stärka sin kund- och varumärkesupplevelse med digital design, inte minst med att skapa designsystem som ökar effektiviteten vid produktutveckling, säger Veronica Wallström, VD för Zington Digital Design AB.   

 - Jag är väldigt glad att vi lyckats skapa en så fin affär av detta kompetensområde och att alla inom området, inte minst Veronica, lyckats etablera denna affär hos Zington. Vi ser dessutom stor efterfrågan just nu, säger Anders Söderman, Head of Marketing & Commerce. 

Se vårt erbjudande

Vill du skapa mer inkluderande och intuitiva digital kundupplevelser? Hör av dig!

Veronica Wallström

Veronica Wallström

Affärsansvarig UX & Design

Relaterat innehåll