Din sökning innehåller för få tecken

Uppgradera din kompetens inom UX, QA och Agile i vår

fair2.jpg

Är du sugen på att fördjupa dina kunskaper, eller kanske lära dig något helt nytt? Säkra din plats till vårens kurser redan nu!

Design Thinking 

Med hjälp av Design Thinking kan du lösa komplexa problem och skapa användarfokuserade produkter som skapar värde för både affär och användare. På vår tvådagars-kurs lär du dig bygga en passande produkt för användare genom att utföra Design Thinking-metodiken och använda metoder för datainsamling, användarkartläggning, analys, prototyping och validering.

Kursdatum: 1-2 Februari, 1-2 mars, 5-6 April, 11-12 Maj 
Pris: 11.000:- exkl. moms 

Kvalitetssäkring för team

Vår kurs i agil kvalitetssäkring ger ditt tvärfunktionella Scrum-team en gemensam förståelse för kvalitet, QA-strategier och kvalitetsmål. Efter kursen har ditt team erhållit viktig kunskap och de verktyg som krävs för att skapa proaktivt arbete, genomförande och analys av förbättringar. Kursen pågår under en heldag, med kombination av teori, praktiska övningar och interaktion mellan samtliga deltagare. 

Kursdatum: gör en intresseanmälan så bokar vi kursdatum tillsammans.  
Pris: 35.000:- exkl. moms 

Testautomatisering

På vår tvådagarskurs får du en introduktion till testautomation och alla väsentliga angreppssätt, verktyg och tricks som krävs för att skapa en robust, effektiv och förvaltningsbar testautomatisering. När du gått kursen kommer du kunna ta fram en långsiktigt framgångsrik testautomatiseringsstrategi.
Kursdatum: kontakta oss för att boka kurs.  

Kursdatum: 21 - 22 februari
Pris: 14.500:- exkl. moms 

Professional Scrum Master

En Scrum Master har en avgörande roll för att Scrum-team ska lyckas med produkt, leveranser och arbetssätt. På vår tvådagarskurs Professional Scrum Master lär du dig allt du behöver veta för att leda ditt agila team mot lyckade leveranser. Under kursen får du kunskap om Scrum-ramverket, roller, praxis, regler, aktiviteter, artefakter och vad det innebär att vara en Scrum Master. I anslutning till kursen får du möjlighet att certifiera dig som Professional Scrum Master level 1 (PSM I) via Scrum.org.

Kursdatum: 18 - 22 februari
Pris: 15.950:- exkl. moms