Hoppa till innehåll
Kvinnlig medarbetare på Zington sitter framför en stor datorskärm och ler.

Utveckling

Vi tar din vision från idé till verklighet genom att leverera IT-lösningar som är snabba, skalbara och framtidssäkrade. Med vår expertis i ryggen kommer du inte bara att möta marknadens förväntningar, utan också att överträffa dem, så att du alltid är ett steg före konkurrenterna.

Framtidssäkra IT-lösningar inom fullstack, frontend och backend

Våra utvecklare ger tillgång till en oslagbar kombination av expertis och passion. Vårt team består av fullstackutvecklare, frontend- och backend-utvecklare samt lösnings- och systemarkitekter. Detta innebär att vi har alla de kompetenser som krävs för att skapa de mest effektiva och innovativa digitala lösningarna för din verksamhet. Vi är inte bara tekniskt skickliga, vi är också engagerade i att använda den senaste tekniken för att skapa lösningar som är skräddarsydda för att möta dina unika affärsbehov och mål. Med expertis inom en rad olika moderna programmeringsspråk, ramverk och teknologier, inklusive C# .NET, Java, JavaScript, React, Angular, Vue och Python, kan vi garantera högkvalitativa, framtidssäkra lösningar.

Hur vi kan hjälpa

  • Nyutveckling från idé till driftklar lösning
  • Vidareutveckling och förvaltning
  • Lösningsarkitektur och tekniskt ledarskap
  • Coachning av utvecklare som hjälper ditt team att nå sin fulla potential
  • Integrationer och API-utveckling
  • Nulägesanalys och granskning
  • CMS-byte med analys av nuläge och rekommendationer för framtida lösning
  • Digital tillgänglighet (WCAG) och användarvänlighet
  • Lyfta existerade plattformar från On-Prem till Cloud (ex. Azure eller AWS)

Varför välja oss för utveckling?

Vår erfarenhet och expertis inom utveckling och modern arkitektur ger dig en unik konkurrensfördel. Vi är mer än bara en leverantör, vi är en partner som växer tillsammans med dig, oavsett om du behöver en enskild konsult eller ett helt team. Vårt fokus ligger på att ständigt vara i framkant av teknologiska innovationer och att erbjuda rådgivning som gör skillnad. Vi levererar kontinuerligt affärsvärde genom att använda agila metoder och engagerade konsulter som verkligen brinner för att göra en skillnad i din verksamhet. Vi tar tekniskt ledarskap där rådgivning och lyhördhet är en självklarhet.

Uppslagna böcker

KUNDCASE

Digitalisering av Bonniers Bokklubbar

Bonniers Bokklubbar är Sveriges största och består av Bonniers bokklubb, Bookie och Månadens bok. Relationen mellan Bonnierförlagen och Zington går tillbaka till 2016, då ett digitalt partnerskap inleddes. Sedan dess har partnerskapet vuxit sig starkt genom ett flertal lyckade leveranser och tillhandahållande av konsulter vid behov.

Läs kundcase

Tre olika mobiltelefonvyer som visar ett kundcase.

KUNDCASE

Snabb lansering av MVP för startup inom e-hälsa

Momentus, en startup inom e-hälsa, behövde en effektiv väg för att snabbt utveckla och lansera en MVP av sin tjänst, riktad till nyblivna mammor som söker tillförlitlig medicinsk information post-graviditet. Zington tillhandahöll en lösning som inte bara uppfyllde dessa behov utan även integrerade snabba feedbackloopar och användarcentrerad design, med en teknisk lösning baserad på React.js och modern webbteknik.

Läs kundcase

Relaterat innehåll

Behöver du robusta utvecklingslösningar och tekniskt ledarskap? Hör av dig!

Johan Boström

Johan Boström

Affärsansvarig Utveckling

Skicka ett meddelande

Är du intresserad av vårt erbjudande och vill veta hur vi kan hjälpa dig och ditt företag att nå nästa nivå? Välkommen att skicka ett meddelande så hör vi av oss inom kort!