Hoppa till innehåll
Kvinnlig medarbetare på Zington sitter framför en stor datorskärm och ler.

Utveckling

Våra utvecklingskonsulter levererar IT-lösningar som är snabba, skalbara och framtidssäkrade. Med expertis inom flertalet programmeringsspråk och erfarna IT-konsulter som kan allt från nyutveckling till förvaltning säkerställer vi att era system och mjukvaror alltid är i teknikens framkant.

Utvecklingskonsulter inom fullstack, frontend och backend

Våra IT- och utvecklingskonsulter kombinerar djup expertis med stort engagemang för att skapa skräddarsydda, robusta och framtidssäkra IT-lösningar. Med IT-konsulter bestående av fullstack-, frontend- och backendutvecklare, samt erfarna lösningsarkitekter och systemarkitekter, har vi de färdigheter som krävs för att utveckla de mest effektiva och innovativa digitala lösningarna för er verksamhet. Vår tekniska kompetens sträcker sig brett, från moderna programmeringsspråk till de senaste ramverken och teknologierna. Vi behärskar allt från C# .NET, Java och JavaScript, till frontend-ramverken React, Angular, Vue, samt Python, vilket möjliggör för våra IT-konsulter att leverera högkvalitativa lösningar som stärker era affärsprocesser och stödjer era långsiktiga mål.

Så kan våra IT-konsulter hjälpa er

  • Nyutveckling från idé till driftklar lösning
  • Vidareutveckling, förvaltning och IT-support
  • Lösningsarkitektur och tekniskt ledarskap
  • Utvecklarcoaching som hjälper era programmerare att nå sin fulla potential
  • API-integrationer och API-utveckling
  • Systemanalys med kartläggning av nuläge och önskat läge
  • Strategi och genomförande av CMS-byte
  • Digital tillgänglighet med anpassning för WCAG och användarvänlighet (UX)
  • Molnmigration där vi överför befintliga plattformar från On-Premises till Cloud-lösningar (ex. Azure eller AWS)

Varför välja oss som partner för era IT- och utvecklingsbehov?

Vår omfattande expertis inom utveckling och systemarkitektur ger er verksamhet en solid grund för att kontinuerligt vara i teknikens framkant. Vårt engagemang för innovation och teknisk spetskompetens garanterar att ni får de mest effektiva och framtidssäkra digitala lösningarna. Vi är mer än en leverantör, vi är er partner som växer tillsammans med ert företag, vare sig ni behöver expertis från en IT-konsult eller behöver ett fullskaligt team. Vårt fokus ligger på att ständigt vara i framkant av teknologiska innovationer och att erbjuda skräddarsydd expertis som gör skillnad. Vi levererar kontinuerligt affärsvärde genom agila metoder och engagerade IT-konsulter som verkligen brinner för att göra en skillnad i din verksamhet.

Uppslagna böcker

KUNDCASE

Digitalisering av Bonniers Bokklubbar

Bonniers Bokklubbar är Sveriges största och består av Bonniers bokklubb, Bookie och Månadens bok. Relationen mellan Bonnierförlagen och Zington går tillbaka till 2016, då ett digitalt partnerskap inleddes. Sedan dess har partnerskapet vuxit sig starkt genom ett flertal lyckade leveranser och tillhandahållande av konsulter vid behov.

Läs kundcase

Tre olika mobiltelefonvyer som visar ett kundcase.

KUNDCASE

Snabb lansering av MVP för startup inom e-hälsa

Momentus, en startup inom e-hälsa, behövde en effektiv väg för att snabbt utveckla och lansera en MVP av sin tjänst, riktad till nyblivna mammor som söker tillförlitlig medicinsk information post-graviditet. Zington tillhandahöll en lösning som inte bara uppfyllde dessa behov utan även integrerade snabba feedbackloopar och användarcentrerad design, med en teknisk lösning baserad på React.js och modern webbteknik.

Läs kundcase

Relaterat innehåll

Behöver du robusta utvecklingslösningar och tekniskt ledarskap? Hör av dig!

Johan Boström

Johan Boström

Affärsansvarig Utveckling

Skicka ett meddelande

Är du intresserad av vårt erbjudande och vill veta hur vi kan hjälpa dig och ditt företag att nå nästa nivå? Välkommen att skicka ett meddelande så hör vi av oss inom kort!