Hoppa till innehåll
Flygfoto över ett industriområde med Vänern i bakgrunden.

ERP & Affärssystem

Storheten i ett stabilt, integrerat affärssystem (ERP) har sedan länge varit känt bland väldens största och mest framgångsrika företag. Affärssystemets förmåga att i allt högre grad bidra med intelligenta affärsprocesser och samtidigt dra nytta av en gemensam datastruktur är idag en förutsättning för det moderna företagets effektiviseringsarbete.

SAP S/4 HANA för digital transformation

I ERP-djungeln utmärker sig SAP S/4 HANA som vi anser vara den mest ledande och kompetenta affärssystemlösningen. Med SAP S/4 HANA är det mesta möjligt. Nyckeln till framgång ligger inte bara i systemets avancerade funktionalitet, utan även i hur väl det anpassas till din unika organisation och affärsbehov. Detta är något som inte enbart förutsätter god kännedom om systemets funktionalitet utan även hur väl man förstår kundens affär, förutsättningar och behov. Just denna kombination av teknisk expertis och affärsförståelse är nyckeln till våra många lyckade SAP-initativ.

Hur vi kan hjälpa

  • Upphandling av ERP-system
  • ERP-strategi
  • Införande av ERP-system
  • Beställande roller och mottagande av ERP-system
  • Master Data Management
  • SAP lösningsexpertis
  • SAP-implementationer
  • SAP förvaltning och förädling

Varför välja oss som din affärssystempartner?

Zington är SAP Service Partner sedan 2007 och har sedan start haft SAP-kompetens som en central del av erbjudandet. Vi har omfattande erfarenhet av SAP S/4 HANA och har i dagsläget ett flertal aktiva kunder där vi har centrala roller i deras pågående SAP-resor. Vårt team av SAP-konsulter är både erfarna och kompetenta, med expertis som sträcker sig över alla funktionella områden. Med en leveransstyrka på över 60 experter kan vi hantera en mängd olika uppdrag, oavsett om behovet är en enskild expert, ett helt team eller en komplett lösning. Vi har några av Sveriges främsta SAP-konsulter.

Enterprise Implementation Support

När vi själva inte levererar lösningar hjälper vi företag att bli bättre beställare och kravställare av samma lösningar. Med vår tjänst EIS – Enterprise Implementation Support stöttar vi dig när du ska ta emot ett nytt ERP-system. Vi står på din sida och etablerar projektkontor, projektledning, processexperter, kravanalytiker, lösningsarkitekter och inte minst förändringsledare. Det är så vi säkerställer att effektmålen som du har satt för det nya ERP-systemet verkligen uppfylls. 
 
Ju enklare saker upplevs, desto mer komplexitet krävs under huven. Våra Enterprise-utvecklare och integratörer säkerställer att ni har rätt egenutvecklade lösningar som ofta behövs på toppen av ett ERP-system. Vi anpassar dem när det krävs och integrerar dem med omvärlden i era tekniska miljöer. Både on-prem och i molnet. Våra BI/Analytics-experter säkerställer att all data som genereras av ert ERP-system omvandlas till information och kunskap som ni kan fatta datadrivna beslut utifrån. 

Tågstolar med Zington-brandade antimacassar med texten "Consulting made personal"

KUNDCASE

SAP S/4 HANA-implementering hos SJ blir en av Sveriges första och största

Som Sveriges ledande tågoperatör spelar SJ en avgörande roll i vardagen för många. Därför är vi särskilt stolta över att ha haft en central roll i att tillsammans med SJ genomföra en av Sveriges första och största implementeringar av affärssystemet SAP S/4 HANA. “I snart 10 år har vi stöttat SJ i olika projekt koppat till deras SAP-plattform, därför var det naturligt för oss att också bli involverade i implementationen av SAP S/4 HANA”, säger Reza Hashemi, affärsansvarig för Zingtons ERP-erbjudande.

Läs kundcase

En man och en kvinna från Dafgårds som lagar mat-

KUNDCASE

Framtidssäkrad e-handel för Dafgårds med SAP S/4 HANA

Med hjälp av Zingtons expertis i SAP har Dafgårds förbättrat sin digitala handel och lagt grunden för en smidig övergång till SAP S/4 HANA. Denna modernisering har resulterat i en märkbar ökning av både lönsamhet och kundnöjdhet.

Läs kundcase

En grönsaksdisk.

KUNDCASE

Livsmedelsjätte tar steget till SAP 

När en global livsmedelstillverkare stod inför uppgiften att implementera ett nytt affärssystem, blev SAP det självklara valet. Denna omfattande lösning skulle användas över hela företagets anläggningar i Sverige, med processer som inkluderade produktion, försäljning och distribution, inköp, finans, samt service och underhåll. En global konsultjätte anlitades som systemimplementatör och Zingtons expertis behövdes för att effektivt driva projektet framåt.

Läs kundcase

Relaterat innehåll

Vill du ha en skräddarsydd ERP-lösning som driver affärsresultat? Hör av dig!

Reza Hashemi

Reza Hashemi

Affärsansvarig ERP & Affärssystem

Skicka ett meddelande

Är du intresserad av vårt erbjudande och vill veta hur vi kan hjälpa dig och ditt företag att nå nästa nivå? Välkommen att skicka ett meddelande så hör vi av oss inom kort!