Hoppa till innehåll
En man och en kvinna som står vid ett bord och dricker kaffe.

Lediga tjänster

Zington bygger på engagerade medarbetare och strävar efter att vara en plats för professionell och personlig tillväxt. Vare sig du är specialist inom ett specifikt område eller en mångsidig generalist värderar vi vad du vill göra och vad som får dig att växa. Ta en titt på våra aktuella tjänster eller skicka in en spontanansökan – vi gör vårt bästa för att hitta en roll som passar dig.
En grupp glada människor som står framför en dörr.

Zington Accelerate - For Young Professionals

Vad behöver du för att växa? Hur kan vi hjälpa dig att nå dina mål? Zington Accelerate är för dig som söker en kickstart på karriären.

Zington är mycket mer än bara ett ”Management- och IT-konsultföretag”. Vi är ett företag som består av riktiga, engagerade människor som råkar veta väldigt mycket om just IT och Management. Genom engagerade medarbetare och ett stort entreprenörsdriv, utvecklar vi strategier och lösningar som får både människor och företag att växa. För när du växer, växer företag. 

Skicka en spontanansökan

Vi sätter högt värde på dina ambitioner och vad du drömmer om att åstadkomma. Oavsett var du är i din karriär, är vi övertygade om att vi kan erbjuda spännande möjligheter. Vi tror på att växa tillsammans och skapa framtidens digitala lösningar. Om du delar vår passion, skicka in en spontanansökan så försöker vi hitta en roll för just dig.