Hoppa till innehåll
En man och en kvinna som står vid ett bord och håller kaffekoppar.

Om oss

Zington är en digital helhetspartner som levererar konsulttjänster inom IT, management och design.
Engagerade

Engagerade

Vi är förenade av en glöd och en vilja att utmana oss själva. Genom entusiasm och kreativitet, sprunget ur vårt entreprenöriella driv, har vi förmågan att se nya möjligheter och skapa briljanta lösningar.

Trust & Care

Nära

Tillsammans blir vi starkare. Vi sätter ett stort värde på att lära känna varandra och våra kunder ordentligt. Det är genom nära relationer och partnerskap vi blir framgångsrika.

Business Minded

Affärsmässiga

Vi är professionella, kompetenta och erfarna och våra kunder kan alltid lita på säkra leveranser. Vi tar alltid fullständigt ansvar mot våra kunder. Men vi vill göra mer än så. Vi vill skapa ett verkligt värde.

Om Zington

Zington består av 250 Stockholmsbaserade Management- och IT-konsulter, samt över 4 000 kollegor globalt, som hjälper företag att möta utmaningar och utveckla affären i den digitala världen. Vi utformar strategier, leder och genomför transformationer, designar tjänster och bygger lösningar som driver företag framåt. Från idé till färdig lösning - med fokus på samspelet mellan människan, tekniken och affären.

Våra värderingar att vara engagerade, nära och affärsmässiga är grunden i det som är Zington. De förankras i vår historia och berättar vilken typ av företag vi är, hur vi är mot varandra och våra kunder. De vägleder oss när vi fattar beslut på vägen mot våra mål.

Vi vet att våra värderingar och vår kultur skiljer oss från mängden. Vi är entreprenörer med kraft att genomföra, och vårt engagemang för våra kunder och vårt arbete där är djupt rotat. Vi strävar alltid efter att förstå våra kunders behov och leverera mer än vad som förväntas.

Vår resa

Zingtons resa startade 2008. Med ett gäng riktigt kompetenta konsulter med varierande bakgrund, men med en gemensam värdegrund och syn på konsulting. Sedan dess har vi upplevt en fantastisk tillväxtresa i en föränderlig IT- och digitaliseringsbransch. Trots denna ständiga förändring, har vår själ förblivit oförändrad. Vårt mål är lika tydligt idag som när vi startade - att skapa lösningar som hjälper människor och företag att nå sin fulla potential. Att göra skillnad, på riktigt.

En del av VASS

Sedan 2022 är vi stolta över att vara en del av den globala IT-koncernen VASS med närvaro i 26 länder. Denna förändring har förstärkt vår förmåga att leverera fler och starkare lösningar. Samtidigt som vi är en del av en större global organisation, bibehåller vi vår starka lokala närvaro. Vi är en "glocal" aktör med både ett lokalt och ett globalt perspektiv. Vi har det bästa av två världar - den globala räckvidden i kombination med förståelsen för den lokala marknaden. 

Mer om VASS

Vår position

Vår komplexa, snabbrörliga, digitala värld kräver experter. Verksamhetens professionalism och samlade kunskap och förmåga till förändring är nyckeln till framgång i de flesta företag. Den senaste tekniken driver affären framför sig i många andra. Gemensamt är att alla företag och deras nätverk - kunder, leverantörer, partners, medarbetare - kräver en upplevelse som adderar värde för just dem, vid varje givet tillfälle, i varje given roll.  Som användare, som kund, som leverantör, som konsument, som företagsledare.

Vår positionering är byggd på tre dimensioner som alltid måste samverka i ett framgångsrikt företag: Business, Technology och Experience. I skärningspunkten mellan de tre dimensionerna är vi på Zington som bäst. Där bidrar vi till att göra dig och ditt företag framgångsrikt.

Våra medarbetare

För oss är människorna viktigast. Att våra kollegor trivs och utvecklas är grunden i allt vi gör. Det är deras expertis och engagemang som har tagit oss dit vi är idag. Därför jobbar vi hårt för vår kultur där alla på Zington kan växa och förverkliga sin potential. Vi anställer människor som vi verkligen tror på - med rätt kompetens, ett brinnande engagemang och en oslagbar kraft att genomföra.

Vi tror på att växa tillsammans. Att ta hand om varandra och bli smartare och bättre. Vår ambition är att Zington ska vara en plats där vi kan utvecklas tillsammans och förverkliga varandras potential, genom att synas, höras och utmanas. Detta gör vi tillsammans med våra kunder, kollegor och partners i långa gynnsamma relationer. När du växer, växer företag. 

Karriär på Zington

En grupp människor som cyklar på en grusväg som går genom en äng. En man sitter vid ett bord med en bärbar dator. En grupp människor som står utomhus. Fokus på en kvinna i ljus kappa som tittar rakt fram. En grupp glada människor står i träningskläder framför en skidlift på sommaren.
En grupp män som står med kaffekopar i handen i ett rum. En kvinna som sitter vid ett bord med en dator. En grupp människor som står och samtalar i ett rum.

Våra partners

För att säkerställa vår förmåga att leverera enastående lösningar inom alla våra verksamhetsområden, samarbetar vi med några av branschens främsta aktörer. Våra partners är en integrerad del av vårt erbjudande och vår strategi att hjälpa människor och företag att nå sin fulla potential. I symbios med våra partners bryter vi ny mark och levererar innovativa lösningar.

Se våra partners

En man och en kvinna sitter vid ett bord.

Hållbarhet

För oss är det viktigt att vi gör vad vi kan för att ta ansvar och bidra till ett hållbart samhälle. Vi investerar i stora som små initiativ genom att erbjuda vår tid, engagemang, kompetens och resurser. I våra årliga hållbarhetsrapporter delar vi med oss av de initiativ vi har engagerat oss i för att främja detta. Rapporterna sträcker sig fem år tillbaka i tiden och ger en inblick i hur vi kontinuerligt arbetar för en mer hållbar framtid.