Hoppa till innehåll
En grupp människor sitter runt ett bord med bärbara datorer.

Management och IT-konsulter i Stockholm

Zington är ett IT-konsultbolag baserat i Stockholm med global kapacitet och närvaro på 26 marknader. Där affärsmöjligheter möter digital innovation förvandlar vi era utmaningar till framgångsrika digitala lösningar. Som ett ledande IT-konsultföretag med över 250 Stockholmsbaserade konsulter och en global styrka på över 4000 konsulter kombinerar vi djup branschkunskap med teknisk expertis.

Våra expertisområden

  • ERP & affärssystem: Vi stöttar er genom hela processen, från planering till implementering av nytt affässystem, med fokus på SAP som ledande system.
  • Test och kvalitet: Vi säkerställer era system och applikationer med framtidssäkrad kvalitetssäkring.
  • Utveckling: Våra experter inom webb- och systemutveckling använder den senaste tekniken för att skapa innovativa lösningar.
  • Data & analytics: Vi omvandlar rådata till insiktsfull information som driver smarta beslut och tillväxt.
  • Ledning och styrning: Vi driver effektiv projektledning och förändringsledning som tar er verksamhet till nästa nivå.
  • UX & design: Våra designers skapar attraktiva användarupplevelser som stärker ert varumärke, förbättrar kundupplevelsen och driver försäljning.
  • Salesforce: Med den kraftfulla CX-plattformen effektiviserar vi era interna processer och skapar sömlösa kundupplevelser.
  • Webb & digitala kanaler: Vi stärker er digitala närvaro med strategier som ökar engagemang och konverteringar.

Varför Zington som IT-partner?

På Zington tror vi att digital transformation drivs av kraften i det nära samarbetet och djup förståelse för varje kunds unika affär. Våra dedikerade IT- och managementkonsulter är här för att säkerställa att er verksamhet inte bara håller jämna steg med den digitala utvecklingen, utan leder den.

Med Zingtons grund i starka värderingar och en framgångsrik historia är vi redo att leda er genom den digitala eran. Vår kombination av lokalt engagemang och global räckvidd gör oss till den ideala partnern för företag som söker en flexibel partner med bred branschserfarenhet. 

En man och en kvinna sitter vid ett bord med bärbara datorer.
En hand med en kopp.
En man och en kvinna sitter vid ett bord.

Vårt arbetssätt som IT-konsultbolag

Global expertis med lokal närvaro

Som en del av den globala IT-aktören VASS, har vi direkt tillgång till ett nätverk av över 4000 IT-konsulter världen över. Denna globala styrka, kombinerad med vår djupa lokala förståelse och närvaro i Stockholm, gör det möjligt för att leverera skräddarsydda och skalbara lösningar till våra kunder. Oavsett om ni behöver specialiserad kompetens från särskilda hörn av världen eller lokal närvaro, säkerställer vi att våra konsulter kan möta och överträffa dina förväntningar på både global och lokal nivå.

Pålitliga leveranser

Med Zington som partner kan ni känna er trygga. Våra IT-konsulter säkerställer inte bara högkvalitativa leveranser genom sin långa och gedigna erfarenhet utan också hög tillförlitlighet. Oavsett om vi arbetar från ert kontor eller vårt, är vårt fokus alltid på identifiera högkvalitativa lösningar som tar just er verksamhet till nästa nivå.

Våra erbjudanden

Våra kunder

Vi sätter oss in i våra kunders affärer på djupet, vilket gör att vi kan upptäcka nya möjligheter och utveckla skräddarsydda lösningar som driver deras verksamhet framåt. Genom åren har vi byggt upp ett förtroende hos en mängd företag från olika branscher. Nedan är ett litet urval av våra kunder som förlitat sig på vår expertis.
AL Logo Alecta Logo Apollo Logo ATG Logo Bonnier Logo Dafgards Logo Fora Logo Klarna Logo Martin Servera Logo Nobia Logo SJ Logo Vattenfall Logo

Hur vi skapar värde

Från strategi till implementering

Våra tekniska konsulter tar sig an komplexa utmaningar, från initial analys och strategiutveckling till implementering och operativ förvaltning. Vi ser till helheten men missar inte detaljerna, alltid med affärsnyttan i fokus.

Skräddarsydda lösningar

Vi förstår att varje företag är unikt. Därför är våra IT-lösningar alltid sömlöst skräddarsydda efter era specifika behov, vare sig det handlar om systemutveckling, projektledning, dataanalys, testning eller användarupplevelse.

En partner, inte bara en leverantör

På Zington ser vi oss själva som mer än bara en leverantör av IT-konsulttjänster. Vi är er strategisk partner i digital transformation, engagerade i er verksamhets långsiktiga framgång. Vi bygger relationer baserade på förtroende, öppenhet och gemensamma mål.

Kontakta oss

Skicka ett meddelande om du vill veta hur vi kan hjälpa dig och ditt företag att nå nästa nivå. Vi hör av oss inom kort!Våra kundcase