Hoppa till innehåll
En man sitter vid ett bord med en bärbar dator.

Data & Analytics

Molnteknologi är mer än bara en teknisk lösning, det är en strategisk investering som kan ge ditt företag konkurrensfördelar. När du flyttar ditt Data Warehouse från on-premises till molnet låser du upp en ny dimension av skalbarhet, flexibilitet, säkerhet och prestanda.

Skalbarhet och säkerhet med molnbaserat Data Warehouse

Att flytta ditt Data Warehouse (DW) till molnet är inte enbart en kostnadseffektiv lösning, det är också en strategisk fördel. Molnet möjliggör en oöverträffad flexibilitet att skala resurser upp eller ner efter behov, vilket minskar behovet av investeringar i fysisk infrastruktur. Det underlättar även samarbete genom att göra data tillgänglig över geografiska gränser och upprätthåller högsäkerhetsstandard.

Molnet har ännu mer att erbjuda. Det ger omedelbar tillgång till de senaste teknologiska innovationerna, vilket håller ditt företag i framkant och ger ytterligare en konkurrensfördel. Andra fördelar inkluderar förbättrad prestanda och snabb dataåtkomst, tack vare globalt distribuerade datacenter. Du får också möjligheten att välja det geografiska datacentret som bäst passar dina behov och kan dra nytta av geo-redundans genom att lagra backupkod på flera platser.

Hur vi kan hjälpa

  • Utveckling av molnbaserat Data Warehouse.
  • Optimering av Data Warehouse-arkitektur för skalbarhet och prestanda.
  • Implementering av molnbaserade datahanterings- och analysverktyg.
  • Expertis inom ledande dataplattformar som Azure och Databricks.
  • Skräddarsydda utbildningsprogram för smidig övergång till molnbaserade lösningar.

Varför välja oss för din molnmigration?

Zington erbjuder en omfattande portfölj av tekniska specialister som inte bara konsulterar inom arkitekturfrågor, utan också aktivt deltar i utvecklingen och implementeringen av den tekniska lösningen som passar ditt Data Warehouse bäst. Vår expertis omfattar allt från integration av dina källsystem och arkitekturdesign till strukturering och databearbetning enligt branschens bästa praxis. Vi hjälper dig även att visualisera ditt beslutsunderlag på mest effektiva sätt. Med fokus på Azure Synapse, Power BI och data lakehouse-konceptet, är vi den partner du behöver för att effektivisera och förbättra din verksamhet.

När du väljer oss som din partner för molnmigration får du inte bara tillgång till teknisk expertis, utan också en samarbetspartner som fullt ut förstår vikten av säkerhet, skalbarhet och effektivitet för ditt företags framgång. Som certifierade partners med både Microsoft och Databricks besitter vi den nödvändiga expertisen för att hjälpa dig att migrera och maximera fördelarna med en molnbaserad Data Warehouse-lösning.

Relaterat innehåll

Vill du veta hur vi kan hjälpa dig att omvandla data till insikter? Välkommen att kontakta mig!

Elin Hellström

Elin Hellström

Affärsansvarig Data & Analytics

Skicka ett meddelande

Är du intresserad av vårt erbjudande och vill veta hur vi kan hjälpa dig och ditt företag att nå nästa nivå? Välkommen att skicka ett meddelande så hör vi av oss inom kort!