Hoppa till innehåll
En man sitter vid ett bord med en bärbar dator.

Data & Analytics

Inom Data och Analytics jobbar våra BI-konsulter för att främja datadrivet beslutsfattande, implementera analysplattform och omvandla data till värdefulla insikter som stärker er marknadsposition. Våra analyticskonsulter har djup förståelse i bland annat dataplattformana Azure, PowerBI och Databricks och finns där för att hjälpa er fatta atadrivna beslut som förbättrar strategier, optimera produktionsprocesser eller identifiera kärnkunder.

Våra Analytics och BI-konsulter säkerställer datadriven innovation

Våra konsulter hjälper er att utveckla  datadrivna arbetssätt som  genom automatisering, bättre resursallokering och optimerade processflöden gör er mer konkurrenskraftiga. Samtidigt möjliggör det bättre beslutsfattande som kan förbättra kundupplevelsen och minska kundomsättningen. I en värld där data är en ständigt flödande resurs, är förmågan att navigera och utnyttja denna information avgörande för att vara konkurrenskraftig. Zingtons BI-konsulter och analyticskonsulter besitter erfarenheten och kompetensen att på djupet förstå våra kunders behov och identifiera den bästa lösningen för att hjälpa just er att lyckas i den digitala eran oavsett om det handlar om att implementera en Cloudlösning eller analysplattform.

Så kan våra BI-konsulter & Analyticskonsulter hjälpa er

  • Upprätta datadrivna arbetssätt och processer.
  • Implementera analysplattform, dataplattform eller molnlösning.
  • Erbjuda expertis & vägledning inom ledande dataplattformar som Azure och Databricks.
  • Utveckling och monitorering av Data Lakehouse.
  • Skapa nästa generations analysmodeller med hjälp av AI.
  • Hitta rätt arbetssätt för Power BI enterprise med hjälp av våra Power BI konsulter.

Varför välja oss som din partner i datadriven transformation?

I ett samarbete med Zington får tillgång till en omfattande portfölj av tekniska experter som ex. Analytics och BI-konsulter med djup kunskap inom ledande data- och analysplattformar. Vi är inte bara skickliga konsulter, vi är aktiva deltagare i utvecklingen och implementeringen av molnlösningar eller andraskräddarsydda tekniska lösningarVår expertis sträcker sig från integration av källsystem och arkitekturdesign till databearbetning och visualisering av beslutsunderlag. Våra konsulter har djup förståelse för Azure Synapse, Azure Machine Learning, Power BI och data lakehouse-konceptet, blir vi den partner du behöver för att effektivisera och förbättra din verksamhet.

Vill du veta hur vi kan hjälpa dig att omvandla data till insikter? Välkommen att kontakta mig!

Elin Hellström

Elin Hellström

Affärsansvarig Data & Analytics

Skicka ett meddelande

Är du intresserad av vårt erbjudande och vill veta hur vi kan hjälpa dig och ditt företag att nå nästa nivå? Välkommen att skicka ett meddelande så hör vi av oss inom kort!Relaterat innehåll