Hoppa till innehåll
En grupp glada människor som står framför en dörr.

Accelerate

Vad behöver du för att växa? Hur kan vi hjälpa dig att nå dina mål? Zington Accelerate är för dig som söker en kickstart på karriären.
Jag letade efter en arbetsplats där jag kunde utvecklas så mycket som möjligt och kunna skapa mig en så stabil och trygg grund inom konsultlivet innan jag gick ut i mitt första projekt och det känner jag verkligen att jag har fått av Accelerate-programmet.
- Kevin, Accelerator 2021

Skräddarsydd karriärutveckling

Zington är mycket mer än bara ett ”Management- och IT-konsultföretag”. Vi är ett företag som består av riktiga, engagerade människor som råkar veta väldigt mycket om just IT och Management. Genom engagerade medarbetare och ett stort entreprenörsdriv, utvecklar vi strategier och lösningar som får både människor och företag att växa. För när du växer, växer företag. 

Vad driver dig och vilken typ av ledarskap får dig att blomstra? Oavsett om du drömmer om att bli en ledande expert inom ditt fält eller vill vara en del av Zingtons nästa stora projekt, är vår framgång förankrad i att bygga dynamiska och engagerade team. Du får vara med och skräddarsy din karriärutveckling för att matcha både dina professionella och personliga mål.

Prenumerera på nyhetsbrev

Möt några av våra Acceleratorer

Hur går Accelerate till?

När du börjar din resa på Zington är du under det första halvåret en del av vårt Accelerate-program. Genom bland annat utbildningar, inspirationsföreläsningar, sociala event och coachning skapar vi tillsammans en bra grund för att du ska lyckas i rollen som konsult. Vi kommer i programmet ha fokus på att utveckla din kompetens, ditt personliga ledarskap och ditt konsultmannaskap.

Kompetens

Kompetens bygger på praktisk erfarenhet och teoretisk kunskap. När vi tagit fram din utvecklingsplan bygger vi din kompetens genom konsult-, projekt- och teamerfarenhet. Vi ser till att du går de kurser och tar de certifieringarna du behöver för att komma igång. Kort och gott; vi bygger ditt digitala know-how genom spännande och utmanande kunduppdrag och utbildningar.

Vi tror på att utvecklas tillsammans och ta hand om varandra. Att växa och bli smartare, bättre och starkare. Utveckling behöver nödvändigtvis inte vara kopplat till den egna rollen, utan även om sådant som kan hjälpa dig att utvecklas som person. Ett exempel är vår kurs i hur man blir en sann talarguru, för den som vill bygga upp sitt personliga varumärke. 

Personligt ledarskap

Här är alla ledare och vi värderar det personliga ledarskapet högt. Förutom kompetensforum och individuella utvecklingsplaner, genomgår alla våra nya medarbetare ett skräddarsytt ledarskapsprogram. Där får vi chansen att utveckla vårt personliga och professionella ledarskap och får dessutom en grundlig introduktion till Zington.

Vi tror även på kraften i att få förtroende. Förtroende att driva sådant som du tycker är intressant. Ett exempel kan vara att driva eller involvera dig i olika initiativ såsom Health@Zington - vårt forum för träning och hälsa eller Sharing@Zington - vårt forum för kunskapsdelning och erfarenhetsutbyte. 

Konsultmannaskap

Vad är det som särskiljer en Zington-konsult från en konsult i allmänhet? När vi ställer frågan till våra kunder, möts vi av beskrivningar som "personligt och nära", "hög kvalitet", "strategisk partner" och "någon man kan lita på". Dessa är inte bara smickrande ord, utan kärnvärderingar som vi håller högt. Även om värderingarna är inbyggda i Zingtons DNA, tar vi dem inte för givet. Istället arbetar vi kontinuerligt för att upprätthålla och förstärka våra värderingar och den höga kvaliteten i vårt arbete.

Genom en kombination av praktisk erfarenhet, individuell coachning, mentorskap och ett fokuserat arbete på våra kärnvärderingar, strävar vi efter att du ska utvecklas som konsult "the Zington way".

En grupp glada människor från Zington som går på en trottoar. En grupp glada människor står utomhus och klappar händerna. En kvinna håller en presentation framför en skärm på en innergård. En grupp glada människor poserar för en bild i en park
En grupp människor i ett rum som håller workshop framför en whiteboard. En grupp glada människor som står framför en dörr. Grupp med människor på game show

Accelerateprogrammet 2025

Med konsulttjänster som täcker hela det digitala spektrat erbjuder vi dig en mängd möjligheter att utvecklas i den roll du önskar. Utforska nedan vilka områden och roller vi alltid rekryterar till Accelerateprogrammet, även om vårt sökande ofta sträcker sig ännu bredare.

Ansökan till programmet med start hösten 2024 är nu stängd. Vill du redan nu visa intresse inför Accelerateprogrammet med start hösten 2025 så är du varmt välkommen att skicka in en spontanansökan redan nu. Officiell ansökningsprocess för 2025 öppnar i november 2024.

Affärssystem

Drivs du av processeffektivisering och optimering av affärsflöden? Då är affärssystem helt rätt! Oavsett om du brinner för de tekniska aspekterna, att bygga lösningar eller att sätta upp processer inom finans eller logistik, arbetar vi tillsammans med marknadens största och mest använda affärssystem, SAP. Med djup teknisk förståelse och gedigen verksamhetsexpertis tar vi fram ett effektivt stöd för några av Sveriges största varumärken.

Business Consulting & Kravledning

Har du intresse för att hjälpa organisationer att definiera, prioritera och genomföra verksamhetskritiska förflyttningar genom att analysera deras krav, utveckla deras verksamhet och leda projekt? Vi letar efter dig som älskar olika typer av verksamheter och samtidigt har ett ben inom IT och ny teknik. Som Business Consultant får du vara med och definiera och realisera affärskritiska förändringar hos våra kunder. 

Analytics konsult

Intresse för utveckling, verksamhetsförståelse och datadrivet beslutsfattande? Är du organiserad och nyfiken på att se vad man kan göra med hjälp av data? Vi söker dig som vill vara med och påverka hur morgondagens beslut fattas i roller som BI-utvecklare, Data Scientist eller Data Engineer. Vi arbetar dagligen med att hjälpa våra kunder i denna riktning, strategiskt såväl som operativt.

Integrationsutvecklare

Tycker du att det verkar roligt att sammankoppla system och processer med varandra? Drivs du av problemlösning, gillar att kombinera utveckling med att förstå arkitektur och är duktig på att förklara komplicerade saker på ett enkelt sätt? Då tror vi att du skulle trivas i rollen som integrationsutvecklare. Vi hjälper våra kunder att lösa saker som initialt verkar omöjliga.

Välkommen att skicka din ansökan till Accelerate 2025

Den officiella ansökningsperioden för Accelerateprogrammet 2025 inleds i november 2024, och vi kommer att börja behandla ansökningarna från och med samma månad.

Vill du få uppdateringar om våra karriärmöjligheter, lediga tjänster, traineeprogrammet Accelerate med mera är du välkommen att prenumerera på vårt nyhetsbrev

Tack för ditt intresse att växa tillsammans med oss!


Relaterade sidor

Har du några frågor eller vill veta mer om Accelerate? Välkommen att kontakta mig!

Alexandra Nordeborg

Alexandra Nordeborg

Rekryteringsansvarig