Hoppa till innehåll
En man som sitter framför en datorskärm och tittar på kod.

Artificiell Intelligens (AI)

AI spelar en allt större roll i vår vardag, men mognadsgraden och tillämpningen varierar fortfarande kraftigt mellan företag. Målet med AI är oftast att öka den interna effektiviteten eller förbättra kundnyttan. Oavsett om ni har ett specifikt projekt i åtanke eller behöver börja med att skapa förutsättningar för att tillämpa AI, guidar vi er från analys och förarbete till implementering och kvalitetssäkring av befintliga modeller.

Kompetenser inom AI 

Vår expertis inom AI-området är bred och omfattar förutom en rad olika branscher och industrier också kompetenser som: 

  • Data Science
  • Maskininlärning (ML)
  • Prediktiv Analys 
  • Projektledning
  • Förändringsledning
  • Prompt Engineering 

Erfarenhet inom AI 

Vi har stöttat våra kunder i AI-relaterade projekt sedan 2019 och haft gott om tid att både förkovra oss inom ämnet och bygga ett brett kontaktnät och partnerskap med de mest kompetenta stödorganisationer vi kunnat identifiera t ex. Chalmers, DataBricks, KTH och BTH. Vi har också ett nära samarbete med vårt systerbolag Intelygenz - innovatörer och pionjärer inom skräddarsydda AI-lösningar. Tillsammans med Intelygenz hjälper vi organisationer att utnyttja potentialen i generativ AI, Deep Learning och Computer Vision samt en mängd andra skalbara och flexibla AI-baserade lösningar. 

 

 

Erfarenhet som AI-företag 

Vi är en ledande digital partner i Norden specialiserade på management, IT och design. Som del av den globala IT-koncernen VASS stöttar vi företag i digital transformation på över 25 marknader. Gemensamt har vi ett starkt engagemang för innovation och tillväxt, djupgående teknisk expertis och ett stort intresse för våra kunders affär.  

Kontakta oss så hjälper vi dig ta nästa steg inom AISigna upp dig på vårt nyhetsbrev och ta del av eventinbjudningar, nyheter och insikter om den senaste tekniken och trenderna på marknaden.

Tack & kul att du vill prenumerera på vårt nyhetsbrev!