Hoppa till innehåll
Mac-dator står på ett skrivbord och visar en e-handelssida med en soffa.

Webb & E-handel

Våra erfarna webbutvecklare hjälper er utveckla och förvalta er webb eller e-handel och identifierar lösningar som förbättrar både användarupplevelse och maximerar resultat. Våra konsulter är experter på CMS implementation och stöttar er i val- eller byte av CMS. Våra webbkonsulter har djup förståelse för både verksamhet, IT och användaren och bred branscherfarenhet med kunder inom såväl retail, rese- och banksektorn.

Användarcentrerad webbutveckling i Stockholm 

Din webbplats och e-handelsplattform utgör kärnan i din digitala strategi och bör göra mer än att bara attrahera och engagera. De ska omvandla besökare till lojala kunder. Våra webbutveckling konsulter kombinerar teknisk erfarenhet med djupgående förståelse för affärsbehov för att hjälpa dig att definiera och uppnå dina digitala ambitioner. Genom att använda Design Thinking-metoden skapar vi användarcentrerade, hållbara och skalbara lösningar för er webb eller e-handel. Våra konsulter inom webbutveckling har expertis som omfattar allt från webb och e-handelsplattformar till inloggade ytor med expertis inom UX, UI, CMS utveckling och projektledning.  

Våra webbutvecklare och CMS konsulter hjälper er med att:  

 

Varför välja våra webbutvecklare och CMS konsulter för din digitala resa? 

Zington är mer än bara en leverantör, vi är experter inom webbutveckling och stöttar dig oavsett om du behöver en enskild  konsult eller ett helt expertteam. Vår kompetens gör oss unika och vår helhetssyn omfattar allt från idégenerering till förvaltning och support. Vi har en djupgående kunskap inom tillgänglighet och arbetar proaktivt för att utveckla din hemsida så den blir tillgänglig för alla. Genom ett nära samarbete med dig och ditt team, garanterar vi att leverera en skräddarsydd lösning som integreras med din affärsstrategi. 

En kvinna och ett barn som befinner sig utomhus. Kvinnan tittar på sin mobiltelefon.

KUNDCASE

Digitalt partnerskap med Atrium Ljungberg

Atrium Ljungberg är ett av landets största, börsnoterade fastighetsbolag. De äger, utvecklar och förvaltar fastigheter med fokus på att utveckla attraktiva stadsmiljöer. Med Zingtons hjälp har de kunnat ta sin digitala utveckling till nästa nivå.

Läs kundcase

En grupp med grå och blå kavajer som hänger på galgar.

KUNDCASE

J.Lindeberg: Samma kvalitativa service online som offline

J. Lindeberg stod inför utmaningen att snabbt och effektivt lansera sina produkter online utan att kompromissa med kvalitet. Med hjälp av Zington implementerades en lösning som effektiviserade lanseringsprocessen, samtidigt som den tog hänsyn till flera avdelningars behov.

Läs kundcase

Relaterat innehåll

Redo att ta era digitala kanaler till nästa nivå? Hör av dig!

Linda Wohlfeil

Linda Wohlfeil

Affärsansvarig Webb & E-handel

Skicka ett meddelande

Är du intresserad av vårt erbjudande och vill veta hur vi kan hjälpa dig och ditt företag att nå nästa nivå? Välkommen att skicka ett meddelande så hör vi av oss inom kort!Signa upp dig på vårt nyhetsbrev och ta del av eventinbjudningar, nyheter och insikter om den senaste tekniken och trenderna på marknaden.

Tack & kul att du vill prenumerera på vårt nyhetsbrev!