Hoppa till innehåll
Mac-dator står på ett skrivbord och visar en e-handelssida med en soffa.

Webb & E-handel

Din digitala närvaro är mer än bara en webbplats eller en e-handelsplattform, det är ofta en avgörande del av din affär. Med vår djupa förståelse för både verksamhet, IT och användaren, hjälper vi dig att navigera, utmana och upptäcka nya möjligheter. Vi erbjuder lösningar som optimerar dina kundupplevelser och driver affärsresultat.

Skalbara och användarcentrerade webb- och e-handelslösningar

Din webbplats och e-handelsplattform utgör kärnan i din digitala strategi och bör göra mer än att bara attrahera och engagera. De ska omvandla besökare till lojala kunder. Vi kombinerar en djupgående förståelse för teknik och affärsbehov för att hjälpa dig att definiera och uppnå dina digitala ambitioner. Genom att använda Design Thinking-metoden skapar vi användarcentrerade, hållbara och skalbara lösningar. Vårt kompetensområde omfattar allt från webbplatser och e-handelsplattformar till inloggade ytor med expertis inom UX, UI, utveckling och projektledning. 

Hur vi kan hjälpa

  • Kompletta projektleveranser och förvaltning av webbplatser, e-handel och inloggade ytor
  • Strategisk analys och rådgivning för digitala kundupplevelser
  • Tillgänglighet (WCAG) och användarvänlighet
  • CMS, PIM- och övriga teknikvalsstrategier
  • Konverteringsoptimering, A/B test m.m.
  • Arkitektur och systemintegration
  • Digital eftermarknad

Varför välja oss för din digitala resa?

Vi är mer än bara en leverantör, vi är din strategiska partner i den digitala transformationen oavsett om du behöver en enskild konsult eller ett helt expertteam. Vår flexibilitet gör oss unika och vår helhetssyn omfattar allt från idégenerering till förvaltning och support. Vi har en djupgående kunskap inom tillgänglighet och arbetar proaktivt för att göra dina digitala lösningar tillgängliga för alla. Genom ett nära samarbete med dig och ditt team, garanterar vi att leverera en skräddarsydd lösning som integreras med din affärsstrategi.

En kvinna och ett barn som befinner sig utomhus. Kvinnan tittar på sin mobiltelefon.

KUNDCASE

Digitalt partnerskap med Atrium Ljungberg

Atrium Ljungberg är ett av landets största, börsnoterade fastighetsbolag. De äger, utvecklar och förvaltar fastigheter med fokus på att utveckla attraktiva stadsmiljöer. Med Zingtons hjälp har de kunnat ta sin digitala utveckling till nästa nivå.

Läs kundcase

En grupp med grå och blå kavajer som hänger på galgar.

KUNDCASE

J.Lindeberg: Samma kvalitativa service online som offline

J. Lindeberg stod inför utmaningen att snabbt och effektivt lansera sina produkter online utan att kompromissa med kvalitet. Med hjälp av Zington implementerades en lösning som effektiviserade lanseringsprocessen, samtidigt som den tog hänsyn till flera avdelningars behov.

Läs kundcase

Relaterat innehåll

Redo att ta era digitala kanaler till nästa nivå? Hör av dig!

Linda Wohlfeil

Linda Wohlfeil

Affärsansvarig Webb & E-handel

Skicka ett meddelande

Är du intresserad av vårt erbjudande och vill veta hur vi kan hjälpa dig och ditt företag att nå nästa nivå? Välkommen att skicka ett meddelande så hör vi av oss inom kort!