Hoppa till innehåll
Hållbara CMS-lösningar för nuvarande och framtida behov

CMS

Funderar ni på att byta CMS eller vill ni helt enkelt se över er nuvarande lösning för att säkerställa att ni får maximalt värde för era pengar? Vi hjälper er att navigera genom CMS-djungeln och välja den bästa plattformen för era specifika behov, oavsett om det gäller interna eller externa webbplatser.

Hur kan vi hjälpa er?

  • Nulägesanalys
  • Framtidsanalys
  • Gap-analys
  • Plattformsutvärdering (Optimizely, Adobe, Umbraco, Contentful, Storyblok m.fl.)
  • Oberoende plattformsrådgivning
  • Migreringsplan
  • Implementeringsstöd
  • Kvalitetskontroll och uppföljning

Hållbara CMS-lösningar för nu och framtiden

Vi på Zington är plattformsoberoende, vilket innebär att vi alltid sätter era behov främst. Vår omfattande erfarenhet och djupa kunskap om flera ledande CMS-plattformar så som Optimizely (fd. EPiServer), Adobe, Umbraco, WordPress, Contentful och Storyblok med flera ger oss möjlighet att erbjuda en skräddarsydd lösning för ert företag. Vi har lång historik av att hjälpa många kunder att utvärdera möjliga plattformar, genomföra nuläge-, framtids- och gap-analyser samt ta fram underlag för ROI, utvecklings- och migreringsplaner som säkerställer en smidig transition. Med noggrannhet och detaljfokus från tidigare analyser garanterar vi en välgrundad rekommendation. Vårt mål är att leverera en lösning som inte bara uppfyller era nuvarande krav utan även är hållbar för framtida behov.

Vägledning genom hela processen

Vi vägleder er genom hela processen för att byta system – från den inledande analysen till implementering och uppföljning – för att säkerställa att ni får den bästa lösningen för er webbplats. Med vår omfattande erfarenhet och beprövade arbetsmetod kan vi göra en noggrann utvärdering av era behov och förenkla utvärderingen av ett nytt CMS.

Får ni maximalt värde av ert CMS? Behöver ni implementeringsstöd? Hör av dig!

Johan Boström

Johan Boström

Affärsansvarig Utveckling

Skicka ett meddelande

Är du intresserad av vårt erbjudande och vill veta hur vi kan hjälpa dig och ditt företag att nå nästa nivå? Välkommen att skicka ett meddelande så hör vi av oss inom kort!Signa upp dig på vårt nyhetsbrev och ta del av eventinbjudningar, nyheter och insikter om den senaste tekniken och trenderna på marknaden.

Tack & kul att du vill prenumerera på vårt nyhetsbrev!