Hoppa till innehåll
Flygfoto över många människor som går över ett övergångsställe.

Customer Experience & Salesforce

Kundupplevelsen (Customer Experience, CX) har blivit avgörande för ökad varumärkeskännedom, stärkt kundlojalitet och lönsamhet. Våra seniora Salesforcekonsulter hjälper er att implementera och optimera användningen av Salesforce, den världsledande CX-plattformen som ger dig förutsättningarna att skapa skalbara kundupplevelser. Som en del av IT-koncernen VASS har vi över 14 års erfarenhet som Salesforce Partner, bred branschkunskap och över 500 seniora Salesforcekonsulter med certifieringar inom Sales Cloud, CPQ, Service Cloud och Marketing Cloud.

Implementera Salesforce: En katalysator för kundupplevelser

Nyckeln till en personlig och smidig kundupplevelse ligger i tillgången till relevant kundinformation. Salesforce är mer än ett CRM-system, det är en integrerad CX-plattform med en bred produktportfölj som har kapacitet att revolutionera interaktionen med era kunder. Som Salesforcepartner hjälper vi er att centralisera och tillgängliggöra kunddata för samtliga funktioner i organisationen, en förutsättning för personliga kundinteraktioner och en sömlös kundupplevelse. Våra Salesforcekonsulter hjälper er att anpassa och göra era kundinteraktioner skalbara. Det enda som står mellan dig och en förstklassig kundupplevelse är rätt implementering och det är där våra seniora Salesforcekonsulter kommer in i bilden.

Så kan våra certifierade Salesforcekonsulter hjälpa er

  • Implementera och integrera Saleforce-plattformen
  • Optimera Salesforce Sales Cloud, CPQ, Service Cloud och Marketing Cloud
  • Samla och organisera kunddata för effektivare kundhantering
  • Skapa automatiserade flöden och kundinteraktioner
  • Samla och analysera data för bättre beslutsunderlag

Varför välja oss som Salesforcepartner och ta hjälp av våra konsulter?

Som en betrodd Salesforcepartner sedan 2010 har vi bred industrierfarenhet och expertis inom Sales Cloud, CPQ, Service Cloud och Marketing Cloud. Vi särskiljer oss genom att erbjuda skräddarsydda lösningar anpassade efter era affärsbehov. Med lokal erfarenhet och global kapacitet som inkluderar över 500 certifierade Salesforce-experter i Europa, och över 1000 certifieringar över Salesforce Ecosystem, är vi rustade för att hantera alla typer av leveransuppdrag.

Som en del av VASS är vi erkända inom Salesforce ekosystem. Vi har erkända Champions och deltar som medlemmar i några av de viktigaste forumen inom Salesforce community, såsom Financial Service Partner Advisory Board i Storbritannien.

Våra certifierade konsulter gör mer än att bara implementera ett system. Vi blir din strategiska Saleforcepartner som på djupet sätter oss in i era unika behov och identifierar rätt lösning för just er. Efter en noggrann förstudie utformar våra seniora konsulter en skräddarsydd strategi som utgår från era specifika affärsmål, vare sig det handlar om att öka intäkterna, minska kostnaderna eller förbättra effektiviteten. 

Signa upp dig på vårt nyhetsbrev och få de senaste insikterna och innovationerna inom Customer Experience

salesforce

Tack & kul att du vill prenumerera på vårt nyhetsbrev! 

En hand som håller en mobiltelefon. På skärmen står det Klarna.

KUNDCASE

Optimering av Klarnas partnerhantering med Salesforce

Med målsättningen att driva långsiktig framgång för Klarna och deras partners påbörjade vi samarbetet genom att identifiera tydliga projektmål och möjligheter till effektivisering. Därefter tog vi tillsammans fram en tydlig strategi för att implementera dem med hjälp av Salesforce. Projektet syftade till att optimera processer och effektivisera försäljningen för att driva tillväxt för handlare och partners. 

Läs kundcase

Relaterat innehåll

Vill ni förbättra er kundupplevelse med hjälp av Salesforce? Hör av dig!

Robin Kastén

Affärsansvarig Customer Experience & Salesforce

Anders Söderman

Affärsansvarig Customer Experience & Salesforce

Skicka ett meddelande

Är du intresserad av vårt erbjudande och vill veta hur vi kan hjälpa dig och ditt företag att nå nästa nivå? Välkommen att skicka ett meddelande så hör vi av oss inom kort!Signa upp dig på vårt nyhetsbrev och få de senaste insikterna och innovationerna inom Customer Experience

salesforce

Tack & kul att du vill prenumerera på vårt nyhetsbrev!