Hoppa till innehåll
Flygfoto över många människor som går över ett övergångsställe.

Customer Experience & Salesforce

I en digitaliserad värld är kundupplevelsen (CX) mer än bara en trend, det är en avgörande faktor för företagets framgång. En stark CX-strategi kan öka varumärkeskännedom, stärka kundlojaliteten och driva intäkter. Salesforce, den världsledande CRM-plattformen, ger dig verktygen för att skapa enastående och skalbara kundupplevelser.

Salesforce: En katalysator för kundupplevelser

Nyckeln till en personlig och enhetlig kundupplevelse ligger i tillgången till relevant kundinformation. Salesforce är mer än ett CRM-system, det är en integrerad plattform med en bred produktportfölj som har kapacitet att revolutionera ditt företags interaktion med kunder. Genom att centralisera och göra kunddata tillgänglig för samtliga funktioner i din organisation skapar Salesforce en grund för personliga kundinteraktioner och sömlös kundupplevelse. Med Salesforce kan du anpassa och skala dina kundinteraktioner som aldrig förr. Det enda som står mellan dig och en förstklassig kundupplevelse är rätt implementering, och det är här vi kommer in. 

Hur vi kan hjälpa

  • Kundhantering: Skapa personliga kundupplevelser genom att samla och organisera kunddata.
  • Automatisering: Spara tid och reagera snabbt på kundbehov genom automatiserade flöden och interaktioner.
  • Analys: Samla bättre insikter och beslutsunderlag med kraftfulla rapporteringsverktyg.
  • Integration: Få en 360-graders vy av kunden genom att nyttja kraften av hela Salesforce plattformen.

Varför välja oss som Salesforce-partner?

Vi går längre än att bara implementera ett system. Vi blir din strategiska partner som förstår ditt företags unika behov. Genom en noggrann förstudie utformar vi en skräddarsydd strategi med klara affärsmål, budget och tidsplan. Vårt mål är att hjälpa dig att nå dina affärsambitioner, vare sig det handlar om att öka intäkterna, minska kostnaderna eller förbättra effektiviteten. 
 
Som en betrodd Salesforce-partner sedan 2010, har vi expertis inom Sales Cloud, CPQ, Service Cloud och Marketing Cloud. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar anpassade efter dina affärsbehov, genom våra högt kvalificerade konsulter. Med lokal och global kapacitet, inklusive över 500 Salesforce-experter i Europa, är vi välpositionerade för att hantera alla typer av leveransuppdrag. 

En hand som håller en mobiltelefon. På skärmen står det Klarna.

KUNDCASE

Optimering av Klarnas partnerhantering med Salesforce

Med målsättningen att driva långsiktig framgång för Klarna och deras partners påbörjade vi samarbetet genom att identifiera tydliga projektmål och möjligheter till effektivisering. Därefter tog vi tillsammans fram en tydlig strategi för att implementera dem med hjälp av Salesforce. Projektet syftade till att optimera processer och effektivisera försäljningen för att driva tillväxt för handlare och partners. 

Läs kundcase

Relaterat innehåll

Vill ni förbättra er kundupplevelse med hjälp av Salesforce? Hör av dig!

Robin Kastén

Robin Kastén

Affärsansvarig Customer Experience & Salesforce
Anders Söderman

Anders Söderman

Affärsansvarig Customer Experience & Salesforce

Skicka ett meddelande

Är du intresserad av vårt erbjudande och vill veta hur vi kan hjälpa dig och ditt företag att nå nästa nivå? Välkommen att skicka ett meddelande så hör vi av oss inom kort!