Hoppa till innehåll
Närbild på en Mac-dator som har igång designprogrammet Figma.

UX & Design

Genom att fokusera på användarupplevelse (UX) och design (UI), tar vi ditt varumärke, din tjänst eller produkt till nästa nivå. Vi definierar strategier för din digitala kundupplevelse, analyserar tillgänglighet, genererar kundinsikter och utvecklar interaktiva prototyper som genomgår noggranna användartester.

Bra användarupplevelser ökar kundnöjdhet och konvertering

Vi börjar med att förstå dina kunder på djupet för att kunna lösa användarnas verkliga behov. Med metoden Design Thinking fastställer vi ditt företags faktiska problem, tar fram idéer och utforskar lösningar som valideras med dina användare. Fokuset är alltid detsamma – att skapa en riktigt bra användarupplevelse (UX) och gränssnitt (UI), oavsett var i kundresan din användare befinner sig.

Med vår breda expertis inom visuell design, UX-design, branding, interaktionsdesign, tjänstedesign, produktdesign och UX-writing kan vi mätbart höja din konverteringsgrad och kundnöjdhet. Oavsett om det handlar om att utveckla nya produkter eller förbättra befintliga, är vi specialister på att skapa designsystem som inte bara stärker din varumärkesigenkänning, utan också ökar dess konkurrenskraft. Vårt mål är att skapa användarcentrerad design som tillfredsställer dina kunders behov och är i linje med ditt företags värderingar.

Hur vi kan hjälpa

 • UX- och UI-design
 • Tillgänglighet, WCAG
 • Optimerad användarupplevelse
 • Research och hypotesdriven design
 • Tjänstedesign
 • Produktdesign
 • Designsystem
 • Varumärke och strategiarbete
 • Kundcentrerad affärsutveckling
 • UX-writing och innehåll
 • Utbildningar inom Design Thinking, tillgänglighet och UI-design

Skapa inkluderande och användarvänliga lösningar med tillgänglighet (WCAG)

Vi hjälper er att skapa en mer inkluderande digital miljö. Varje designval och beslut du gör påverkar onlineupplevelsen för alla dina användare. Genom att följa Web Content Accessibility Guidelines (WCAG) uppfyller du inte bara lagkrav, utan breddar också din kundbas genom att göra dina digitala produkter tillgängliga för personer med olika behov. Detta har en positiv inverkan på människors liv och gör att du når fler potentiella kunder. Tillsammans skapar vi lösningar som är inkluderande både nu och för framtida generationer.

Spara tid och resurser på konsekventa designsystem

Visuell design är mer än bara det som ögat ser, det är också en fråga om funktionalitet. Vi hjälper er att utveckla designsystem som är både visuellt tilltalande och användarvänliga. Dessa system är anpassade för att möta WCAG:s tillgänglighetskrav och bevara er varumärkesidentitet. Ett välutvecklat designsystem ökar effektiviteten i hela organisationen och sparar resurser genom att förenkla anpassningen till olika enheter och skärmstorlekar.

Läs mer om tillgänglighet

En laptop och smartphone som visar Apollos hemsida.

KUNDCASE

Apollo – från pain points till snabb lansering av MVP

När pandemin omformade resenärers beteenden stod Apollo inför utmaningen att snabbt anpassa sin sista-minuten bokningsupplevelse. Genom insiktsfulla workshops, användarcentrerad design och agil MVP-utveckling, transformerade de sina digitala plattformar, förbättrade användarupplevelsen och effektiviserade bokningsprocessen.

Se kundcase

En dator och en mobiltelefon. På skärmvyerna visas kundcase från Expressen.

KUNDCASE

Ny design till Expressen.se

När Expressen stod inför utmaningen att göra två olika kodbaser till en hjälpte Zington till att arbeta fram en ny lösning genom ett POC (Proof of Concept). Nio månader senare lanserades en ny sajt tack vare ett tvärfunktionellt team med utvecklare, digitala designers och analytiker som arbetade tillsammans. Resultatet av arbetet gav en ökning av den digitala trafiken med 34,9% under första året.

Se kundcase

Relaterat innehåll

Kurser

Vill du skapa mer inkluderande och intuitiva digitala kundupplevelser? Hör av dig!

Tommy Marshall

Affärsansvarig UX & Design

Skicka ett meddelande

Är du intresserad av vårt erbjudande och vill veta hur vi kan hjälpa dig och ditt företag att nå nästa nivå? Välkommen att skicka ett meddelande så hör vi av oss inom kort!Signa upp dig på vårt nyhetsbrev och ta del av eventinbjudningar, nyheter och insikter om den senaste tekniken och trenderna på marknaden.

Tack & kul att du vill prenumerera på vårt nyhetsbrev!