Hoppa till innehåll
En man och en kvinna som sitter i fåtöljer.

Karriär på Zington

Vår styrka ligger i våra medarbetare. Tillsammans formar vi framtidens digitala strategier och lösningar som driver våra kunder till framgång. Oavsett om du är en specialist eller generalist erbjuder vi dig en plats att växa och trivas på.
Det bästa med Zington är att jag får vara med och påverka, se till att folk har kul och mår bra på kontoret och samtidigt göra ett bra jobb hos min kund.
- Mattias Berkesten, UX/UI-designer

Människorna är det viktigaste vi har på Zington

Vi söker ständigt efter talangfulla kollegor som delar vår passion att förenkla människors vardag med hjälp av digitala lösningar. Är du redo att vara med och skapa förändringar som gör skillnad? Välkommen att bli en av oss!

På Zington står du alltid i fokus. Här får du utrymme att påverka din utveckling och möjligheten att växa i nya roller. Vi rustar dig med rätt kunskap och de rätta verktygen för din professionella och personliga utvecklingsresa. När du växer, växer företag.

För oss är Zington så mycket mer än bara en arbetsplats. När du inte hjälper våra kunder att utveckla sina verksamheter i den digitala världen kanske du spelar pingis på lunchen, varvar ner med en timmes yoga, gör serve-ess i padelturneringen eller hänger på kontoret för en AW med dina kollegor. Tillsammans skapar vi en kultur där alla känner samhörighet och kan dela intressen, erfarenheter och passioner med varandra. Vi växer tillsammans.

Skicka spontanansökan

Kollegor, kultur och utveckling i fokus

Kompetensutveckling

På Zington skapar du din unika tillväxtresa. Vi ser till att du får möjlighet till kompetensfrämjande aktiviteter, inklusive utbildningsaktiviteter och kunskapsdelning med kollegor. Vi strävar efter att stödja din professionella och personliga tillväxt.

Ledarskapsutveckling

Vi ger dig verktyg och stöd för att utveckla ditt ledarskap. Tillsammans med Great Leaders har vi utvecklat ett ledarskapsprogram för alla våra medarbetare. Under programmet ökar du din medvetenhet om dig själv och dina behov, samtidigt som du ökar förståelsen för andra.

Sociala och hälsofrämjande aktiviteter

Oavsett om du är intresserad av padel, yoga, filmkvällar, löpning, spelkvällar, kaffeprovningar eller karaoke, har vi något för dig. På Zington tycker vi om att umgås och ha kul tillsammans.

Evenemang

Vi är stolta över att arrangera årliga branschevenemang som QAlas, UX-Pub och STHLM Xperience Conference. Vi har även en uppsjö av event och tillställningar, endast för våra kollegor.

Konferenser

Packa weekend-väskan och häng med på konferenser fullproppade med utflykter, aktiviteter, god mat och teambuilding! Vi trivs bäst när vi får utforska nya platser och skapa minnen tillsammans.

Kontor i hjärtat av Stockholm

Vårt kontor i Stockholm ligger på Birger Jarlsgatan 9, med närhet till kommunikation, kunder och restauranger. Här har vi skapat en social och entreprenöriell miljö med moderna arbets- och sällskapsytor.

En grupp människor som lagar mat tillsammans utomhus. En grupp glada människor som sitter vid ett och sträcker upp sina händer. En grupp människor som sitter på en mur med solstrand och hus i bakgrunden. En grupp människor som står runt ett bord med frukt och drinkar.
En grupp människor som sitter runt en eld med en sjö i bakgrunden. Två kvinnor står utomhus och pratar i en mikrofon. En man i hjälp sitter i en kajak som ligger på land framför stockholms slott.

Lär känna oss

Sex karriärföretag-emblem från åren 2019 till 2024 på ljusblå bakgrund.

Karriärföretag sex år i rad!

Vi är stolta över att vara en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare – sex år i rad. Hos oss är människorna viktigast, därför ser vi till att våra medarbetare får de bästa karriär- och utvecklingsmöjligheterna. Att få utmärkelsen Karriärföretag är ett kvitto på att vi erbjuder just detta. 

Skicka en spontanansökan

Vi sätter högt värde på dina ambitioner och vad du drömmer om att åstadkomma. Oavsett var du är i din karriär, är vi övertygade om att vi kan erbjuda spännande möjligheter. Vi tror på att växa tillsammans och skapa framtidens digitala lösningar. Om du delar vår passion, skicka in en spontanansökan så försöker vi hitta en roll för dig.