Hoppa till innehåll
Karriär

På Zington är alla ledare & alla medarbetare erbjuds ledarskapsutbildning

På konsultföretaget Zington står våra medarbetare alltid i fokus. Här blir du rustad dig med rätt verktyg och förutsättningar att påverka din professionella och personliga utvecklingsresa. Ledarskapet har kommit att bli så viktigt för oss att vi har en ledarskapsvision, men det är inte bara chefer som praktiserar ledarskapet - på Zington är alla ledare och omfattas av samma ledarskapsutbildning.

För oss på Zington handlar ledarskap inte bara om att leda andra, utan också om att leda sig själv. Vi tror att utveckling är roligast när vi gör den tillsammans och därför är ledarskapet centralt i allt vi gör. När vi inte leder andra, leder vi oss själva på den egna utvecklingsresan. 

Utvecklat ledarskapsprogram med Great Leaders 

Tillsammans med Great Leaders har vi utvecklat ett omfattande ledarskapsprogram som är tillgängligt för alla våra medarbetare. Under programmets gång får du möjlighet att utforska och tillämpa Zingtons ledarskapsvision, öka din medvetenhet om dig själv och dina behov, samtidigt som du utvecklar en djupare förståelse för andra.

En man sitter på en soffa och ler.
En man och en kvinna som sitter i en soffa.

Det skräddarsydda ledarskapsprogrammet utforskar bland annat:  

  • vikten effekt förtroende har på relationen till andra
  • hur du anpassar ditt ledarskap till olika situationer
  • hitta källan till motivation för dig själv och andra
  • kraften i coaching och hur den kan bli en framgångsfaktor i ditt personliga ledarskap 

Denna tro på styrkan i ledarskapet och fokus på medarbetarens utveckling speglar Zingtons kultur och arbetsmiljö. Vi strävar efter att skapa en miljö där alla känner sig värdefulla och inspirerade att bidra med sina unika perspektiv och idéer.  

En anställning på Zington är mer än ”bara” ett jobb 

Alexandra Nordeborg jobbar med Talent & Growth på Zington upplever att Zington är en arbetsgivare som sällan säger nej när medarbetarna kommer med idéer. "Det är viktigt att våga dela med sig av sig själv och det man brinner för och det leder ofta till givande aktiviteter eller förändringar," säger Alexandra. Hon tillägger att detta skapar en familjär känsla och att en anställning på Zington innebär mycket mer än att bara ha ett jobb. "Vi har roligt tillsammans, bryr oss om varandra och är sunda och trevliga människor. Det är en av de största konkurrensfördelarna i vår bransch. ”Dessutom är vi kompetenta," säger Alexandra. 

På Zington tror vi på kraften i engagerade medarbetare och ett stort entreprenörsdriv. Genom att stödja och utveckla varje individ, utvecklar vi också strategier och lösningar som får både dig som individ och oss som företag att växa. Vår ledarskapsvision är inte bara ord på ett papper - den är en del av vår företagskultur som dagligen påverkar hur vi arbetar och hur vi utvecklas tillsammans. 

Joina oss - skicka in en spontanansökan

Om du vill vara en del av ett företag där din utveckling är i fokus och där du får möjlighet att leda både dig själv och andra, då är Zington rätt plats för dig. Här får du verktygen, stödet och möjligheterna att förverkliga din potential och bidra till något större. Välkommen till Zington - där vi tillsammans skapar framtidens ledare. 

Om du delar vår passion, skicka in en spontanansökan så försöker vi hitta en roll för dig.