Hoppa till innehåll
En närbild av en kopp på med zingtons logo.

Våra partners

Vi är stolta över att vara partners med några av branschens främsta företag och plattformar. Genom dessa partnerskap har vi tillgång till rätt verktyg och expertis för att utveckla skräddarsydda lösningar för att ta ditt företag till nästa nivå.
Accessability Cloud Logo
Tillgänglighet

Är dina kanaler tillgängliga för dina kunder? Accessibility Cloud är en ny plattform som analyserar tillgänglighet och hjälper dig förstå och förbättra kundupplevelsen på dina webbplatser och appar. Med automatisk tillgänglighetsanalys får du värdefulla insikter om hur användare interagerar med din webbplats och kan enkelt identifiera förbättringsområden. Kombinera insikterna från Accessibility Cloud med expertis från Zingtons konsulter och få reda på hur dina webbplatser och appar kan bli tillgängliga för alla. Kontakta oss så berättar vi hur!

Tommy Marshall
Affärsansvarig UX & Design
tommy.marshall@zingtongroup.com +46 70 211 68 91
Databricks Logo
AI
Masterdata
Dataanalys

Är du i behov av att hantera och analysera stora datamängder? Databricks är ett framstående teknikföretag inom dataanalys och AI, och erbjuder molnbaserade lösningar som bygger på den öppna källkodsteknologin Apache Spark. Med Databricks skalbarhet, flexibilitet och avancerade analysfunktioner kan du optimera dataanalysen, enkelt dra insikter från företagets data för att kunna fatta välgrundade beslut och uppnå bättre affärsresultat. Vill du veta hur Databricks kan hjälpa din verksamhet? Hör av dig så berättar vi mer!

Elin Hellström
Elin Hellström
Affärsansvarig Data & Analytics
elin.hellstrom@zingtongroup.com +46 733 60 72 49
SAP Logo
ERP
Affärssystem

Som partner till SAP erbjuder vi konsulttjänster, antingen i form av enskilda experter eller ett helt team. Oavsett behov kan du lita på att våra konsulter kombinerar djup teknisk expertis med omfattande erfarenhet inom applikationen. Vi är experter på att införa, förvalta och vidareutveckla SAP-baserade lösningar och har lång erfarenhet av att implementera SAP S/4 HANA i flera olika branscher. Förutom att leverera riktigt bra systemlösningar till ditt företag stöttar vi dig i att bli en ännu bättre kravställare och beställare i dina SAP-omställningar. Kontakta oss så hjälper vi dig reda ut vad för systemstöd din verksamhet behöver.

Reza Hashemi
Reza Hashemi
Affärsansvarig ERP & Affärssystem
reza.hashemi@zingtongroup.com +46 70 467 39 98
Microsoft Logo
Business Intelligence
Utveckling
Dataanalys

Tillsammans med Microsoft kan Zington i agila projekt erbjuda skalbara och kostnadseffektiva lösningar inom webb, integration, Business Intelligence och e-handel. Zington har ett tätt samarbete med Microsoft där målet är att förena teknisk spjutspetskompetens med snabba resultat, för att stödja framtida affärer. Zingtons konsulter arbetar nära verksamheten i kravfasen, agilt i projekten och med hög automatiseringsgrad i DevOps-fasen tack vare den ledande utvecklingsplattform som Microsoft tillhandahåller inom .NET, Integration och Business Intelligence. Vill du veta mer? Hör av dig så berättar vi om hur vi kan hjälpa din affär.

Andreas Åkerblad
Affärsansvarig Data & Analytics
andreas.akerblad@zingtongroup.com +46 70 260 99 77
Voyado Logo
Kundrelationer
Marknadsföring

Är du ute efter att stärka kundrelationer och öka försäljningen? Voyados marknadsföringsplattform erbjuder avancerad segmentering, automatisering och personlig kommunikation som hjälper dig att skapa relevanta och engagerande kundupplevelser. Plattformen erbjuder kampanjhantverk och omnikanalkommunikation så att du kan optimera dina marknadsföringsinsatser. Med Revide som partner kan vi genom Voyado dessutom erbjuda ett av marknadens mest kompetenta lojalitetssystem som hjälper dig lyckas med ditt lojalitetsarbete. Kontakta oss så berättar vi mer.

Linda Wohlfeil
Linda Wohlfeil
Affärsansvarig Webb & E-handel
linda.wohlfeil@zingtongroup.com +46 70 866 99 40
Fullstory Logo
Kundupplevelse
Webbstatistik

Vilken känsla skapar dina digitala kanaler hos dina kunder? FullStory är en plattform för digital upplevelseanalys som hjälper dig att förstå och förbättra kundupplevelsen på dina webbplatser och appar. Genom att analysera varje kunds interaktion får du en bred förståelse för hur användare samspelar med din webbplats och kan upptäcka områden för förbättring. När du kombinerar insikter från FullStory med råd från Zingtons erfarna konsulter kan dina webbplatser och appar nå nya höjder. Hör av dig så berättar vi mer!

Tommy Marshall
Affärsansvarig UX & Design
tommy.marshall@zingtongroup.com +46 70 211 68 91
Litium Logo
E-handel

Med Litiums molnbaserade e-handelsplattform kan du snabbt komma i gång med din e-handel. Här erbjuds ett ramverk med grundfunktionalitet för en e-handel som täcker en stor del av dina behov och ger en kort time-to-market. Litium brinner för digitala affärer och strävar efter att hela tiden ligga i framkant när det kommer till funktionalitet och innovation. Det ger en flexibel e-handelsplattform som möter just dina unika behov. Vill du veta mer om hur Litium kan användas för din e-handel? Hör av dig till oss idag.

Linda Wohlfeil
Linda Wohlfeil
Affärsansvarig Webb & E-handel
linda.wohlfeil@zingtongroup.com +46 70 866 99 40
Salesforce Logo
Customer Experience
Kundupplevelse
CRM

Salesforce är en strategisk partner för Zington och Vass på Global nivå. Salesforce världsledande plattform hjälper ditt företag att hitta fler potentiella kunder, sluta fler avtal och imponera på kunderna med fantastisk service. Plattformen för samman teamen för försäljning, service, marknadsföring, handel och IT så att alla i företaget får en gemensam vy över all kundinformation. Det hjälper ditt företag att fördjupa relationerna till både kunder och anställda. Hör av dig så berättar vi mer om hur du kan lyckas med Salesforce.

Robin Kastén
Affärsansvarig Customer Experience & Salesforce
robin.kasten@zingtongroup.com +46 735 45 84 87
Frontify Logo
Varumärkesplattform
UI
Webbdesign

Frontify är en allt-i-ett-plattform för varumärkeshantering, ökad varumärkeskontinuitet och designsamarbete. Med Frontify kan du effektivisera det dagliga arbetet och samarbeta kring design genom att skapa och dela design direkt i plattformen. Zington, tillsammans med Frontify, hjälper dig att stärka ditt varumärke över alla kanaler, och göra arbetet smidigare för både marknads- och IT-avdelningar. Våra designers finns här för att hjälpa dig. Hör av dig så berättar vi mer.

Tommy Marshall
Affärsansvarig UX & Design
tommy.marshall@zingtongroup.com +46 70 211 68 91
Optimizely Logo
CMS
Customer Experience
Kundupplevelse
Webb

Söker du ett kraftfullt CMS som är specialiserade på Customer Experience? Med Optimizely kan du enkelt skapa och optimera innehåll, anpassa upplevelser och genomföra A/B-tester för att maximera konverteringar. Det är en omfattande lösning för att driva framgångsrika digitala upplevelser och tillväxt. Dessutom erbjuder Optimizely en robust teknisk infrastruktur och en stark community av användare och experter. Zington har stor erfarenhet av Optimizely både som CMS och e-commerce. Kontakta oss så berättar vi gärna mer om lyckade implementeringar.

Linda Wohlfeil
Linda Wohlfeil
Affärsansvarig Webb & E-handel
linda.wohlfeil@zingtongroup.com +46 70 866 99 40
DynamicWeb Logo
E-handel
CMS
PIM

Dynamicweb är en molnbaserad plattform för dig som snabbt vill komma i gång med din e-handel. Den mångsidiga plattformen ger dig full kontroll över webbinnehåll och produktinformation. Utöver CMS- och PIM-funktioner erbjuder Dynamicweb även avancerad e-handel, personalisering, marknadsföring och integrationsmöjligheter. Zington är partner med Dynamicweb i Sverige och kommer gärna och presenterar dess fördelar. Hör av dig så berättar vi mer!

Linda Wohlfeil
Linda Wohlfeil
Affärsansvarig Webb & E-handel
linda.wohlfeil@zingtongroup.com +46 70 866 99 40
Infront Logo
E-handel
PIM

En lyckad e-handel kräver mycket mer än bara en webbshop. Inriver erbjuder en plattform som hjälper ditt företag att centralisera, organisera och distribuera produktinformation (PIM). Det bidrar till en förbättrad kundupplevelse, ökad försäljning och ökad effektivitet. Inriver erbjuder verktyg och funktioner för import, export, validering och kvalitetssäkring av produktinformation, vilket hjälper dig att effektivt hantera produktkataloger och skala verksamheten. Kontakta oss på Zington så berättar vi mer om hur Inriver kan hjälpa din verksamhet.

Linda Wohlfeil
Linda Wohlfeil
Affärsansvarig Webb & E-handel
linda.wohlfeil@zingtongroup.com +46 70 866 99 40
Customer Experience
Kundrelationer
Kundupplevelse

Adobe Experience Cloud är en lösning för att hantera digitala kundupplevelser, som integrerar marknadsföring, analys, webb och försäljning på en enda plattform. Här kan ni, som fokuserar mycket på era digitala kanaler, skapa personliga och sammanhängande kundresor, öka engagemanget och förbättra ROI från era marknadsinsatser. Plattformen ger också värdefulla insikter genom dataanalys, vilket hjälper er att fatta bättre beslut och optimera era digitala strategier. Adobe är en strategisk partner för Zington och VASS på global nivå, där VASS har varit Adobe-partner i över 10 år och levererar tjänster för samtliga produkter inom Experience Cloud. Med över 200 Adobe-experter har vi tillsammans framgångsrikt levererat mer än 100 projekt världen över. Hör av dig så berättar vi gärna mer!

Linda Wohlfeil
Linda Wohlfeil
Affärsansvarig Webb & E-handel
linda.wohlfeil@zingtongroup.com +46 70 866 99 40