Hoppa till innehåll
Zington Journey

Agnes Lind – från Stockholm till Karlshamn

Agnes Lind jobbar som konsult inom test och kvalitetssäkring och har under det senaste året drivit vår satsning inom agil test, parallellt med uppdrag hos våra kunder.

Porträttbild Agnes Lind

Efter 8 år i Stockholm har hon valt att flytta till barndomsstaden Karlshamn där hon kommer att fortsätta hjälpa våra kunder. Här berättar hon om hennes beslut att lämna huvudstaden, för ett annat liv i den lilla hamnstaden Karlshamn. 

Hur känns det att ”flytta hem” till Karlshamn?  

Det känns jättekul! Jag och min man, som också är ifrån Karlshamn, har länge tänkt att vi någon gång ska flytta hem och nu kände vi att det var dags. Det känns extra bra att jag kommer fortsätta på Zington, fast i Karlshamn, eftersom jag trivs väldigt bra här. 

Hur kommer din arbetsvardag se ut efter flytten? 

Jag kommer fortsätta på mitt nuvarande uppdrag, men till stor del jobba remote från Karlshamn. Till en början kommer jag dela hemmakontor med min man, som också jobbar en del hemifrån. Vi har pratat om att vi ska göra så att det känns som ett ”riktigt” kontor, med bra möbler, onsdags-AW och fredagsfika! Jag ser också fram emot att hinna med långa promenader med vår hund och äta lunch med föräldrar och kompisar.

Jag ser fram emot att fortsätta bredda mitt nätverk och kommer gärna i kontakt med dig som är nyfiken på att höra mer om Zington och hur möjligheten ser ut att jobba med bas i Karlshamn! 
- Agnes Lind, konsult inom test och kvalitetssäkring på Zington

Kommer ditt arbetssätt förändras på något sätt?  

Även om jag inte gått tillbaka till att jobba 100% på kontor sedan pandemin, så blir det ändå en förändring att majoriteten av tiden jobba remote från en annan stad. Jag ser dock fram emot att fortsätta åka upp till Stockholm ibland för att besöka kund och hänga med kollegor på Zingtons fina kontor. Det känns väldigt lyxigt att få det bästa av båda världar - jobba i en småstad med nära till familj och natur, och samtidigt åka till Stockholm ibland och ta del av storstadslivet. 

Hur ser möjligheten ut för fler att jobba från Karlshamn? 

Tanken är att vi ska bli fler ’Zingtoniter’ i Karlshamn med omnejd, med fokus på just test och kvalitetssäkring. Vi kommer att jobba hos Zingtons kunder i Stockholm och på sikt kan det även bli aktuellt att hjälpa lokala kunder. 

Våra karriärmöjligheter

Vill du veta hur det är att jobba med kvalitetssäkring på Zington? Välkommen att kontakta mig!

Alice Herfjord

Alice Herfjord

Rekryteringsansvarig QA

Relaterat innehåll

Signa upp dig på vårt nyhetsbrev och ta del av eventinbjudningar, nyheter och insikter om den senaste tekniken och trenderna på marknaden.

Tack & kul att du vill prenumerera på vårt nyhetsbrev!