Hoppa till innehåll
Karriär

Felicia Falck nominerad till årets Employer Branding Manager av Universum

Felicia Falck, VD Zington Accelerate, är nominerad till årets Employer Branding Manager av Universum, det världsledande researchföretaget inom Employer Branding. ”Denna person har på ett mycket fokuserat sätt arbetat med frågorna. I detta arbete har hon nått tydliga och starka resultat”, lyder motiveringen.

En kvinna som tittat på något ihop ihop med en grupp andra människor.

Har nått tydliga och starka resultat

Universum är ett internationellt researchföretag som publicerar undersökningar som ger insikter om den rådande arbetsmarknaden, de attraktivaste arbetsplatserna och branscherna. För att uppmärksamma framgångsrika aktörer och personer inom Employer Branding utser Universum bland annat marknadens främsta “Employer Branding Manager” under den årliga galan Universum awards. Nu tillkännages det att Felicia Falck, VD för Zington Accelerate, har nominerats i kategorin ”Employer Branding Manager” med motivering:

”Denna person har på ett mycket fokuserat sätt arbetat med frågorna. I detta arbete har hon nått tydliga och starka resultat. Vidare har hon fått en tydlig förankring av frågorna i ledningsgruppen. I sin kommunikation uppvisar hon också en bredd av möjligheter inom företaget. Vi tror därför att denna person kan utgöra en inspirationskälla för många andra i samma roll.

Universum Communications vill därför nominera Felicia Falck, Zington, till Årets Employer brandingansvarig 2020.”

Arbetet kring Zington Accelerate

Felicia Falck har under de senaste tre åren drivit frågan på Zington, genom att bl.a. lyfta upp Employer Branding till ledningsnivå. Därtill har Felicia varit drivande i utformningen av Zington Accelerate; ett program som hjälper nyutexaminerade studenter till en accelererad start i karriären och konsultrollen. Arbetet kring Zington Accelerate har haft stor inverkan på Zingtons arbetsgivarvarumärke och ambassadörskap, särskilt inom målgruppen Young professionals. I en intervju med tidningen Number One nämner hon entreprenörskap, utvecklingsmöjligheter och involvering som framgångsfaktorer till Zingtons starka varumärke.

“Jag är så otroligt stolt och tacksam över denna nominering och vill dela den med alla mina kollegor. Det är vi tillsammans som har skapat detta fina arbetsgivarvarumärke och vi har alla varit del i att förmedla det till marknaden. Så TACK till alla fantastiska kollegor som inspirerar, utmanar och ger mig energi att fortsätta utvecklas varje dag”, säger Felicia Falck.

Zington rankas högt på Universums listor över attraktiva arbetsgivare inom branschkategorin IT och tilldelades tidigare i år Universums utmärkelse ”Karriärföretagen”. 

Vinnaren av Årets Employer branding Manager tillkännages under Universum Awards i mars 2020.

Våra karriärmöjligheter

Relaterat innehåll