Hoppa till innehåll
Karriär

För femte året i rad är vi en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare

Vi gör det igen! För femte året i rad tilldelas vi utmärkelsen som en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Vi är stolta över att juryn uppmärksammar vår inkluderande och familjära kultur eftersom det är viktigt för oss med en miljö där våra medarbetare trivs, utvecklas och har kul.

Tre personer sitter i en soffa. I bildens vänstra hörn syns symbolen Karriarföretag 2023.

Vi utses till Karriärföretag 2023 med motiveringen:

Zington är en engagerad och trygg arbetsgivare som värnar om sina befintliga och potentiella medarbetare. Som en del av ett globalt företag finns många utvecklings- och karriärmöjligheter för den som vill arbeta i en inkluderande och familjär företagskultur. Med deras eftertraktade Zington Accelerate välkomnar Zington framtidens unga talanger och hjälper dem till en riktigt god start på sin karriär. Det bidrar helt klart till deras attraktivitet som arbetsgivare.

”Våra medarbetares trivsel och utveckling är kärnan i allt vi gör. Att tilldelas denna utmärkelse 5 år i rad betyder oerhört mycket och gör mig väldigt stolt” säger Olof Sand, VD på Zington.

Om Karriärföretagen

Utmärkelsen som Karriärföretag tilldelas årligen de mest attraktiva arbetsgivarna i Sverige. För att bli ett Karriärföretag genomgår arbetsgivaren en urvalsprocess som består av en uppsättning grundkriterier, en granskning av en expertpanel och en slutlig jurybedömning. Processen försäkrar att ett Employer Branding-arbete av hög kvalitet bedrivs samt att arbetsgivaren erbjuder attraktiva karriär- och utvecklingsmöjligheter. På listan återfinns också företag som Ikea, Pwc och Spotify.

Våra karriärmöjligheter

Relaterat innehåll