Hoppa till innehåll
Karriär

Zington utsedd till nionde mest attraktiva arbetsgivaren

Konsultföretaget Zington utses ännu en gång till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Denna gång framröstad som nionde bästa arbetsgivare bland Karriärföretagen att arbeta och göra karriär på.

En grupp människor i en park som poserar för en bild.

En attraktiv utvecklingsmöjlighet för drivande, engagerade konsulter

Zington erbjuder konsulttjänster för en digital värld och har c:a 400 medarbetare i Sverige och Norge. Vid årsskiftet utsågs konsultbolaget till Karriärföretag 2019 och det är baserat på denna rankinglista som yrkesverksamma, med upp till 8 års erfarenhet, röstat fram sina ideal-arbetsgivare. Respondenterna i undersökningen är i åldersspannet 25-40 år och är ingenjörer, ekonomer eller verksamma inom IT branschen. Läs mer om nomineringen här.

Karriärföretagen är en undersökning som listar Sveriges 100 mest attraktiva arbetsgivare. Listan fungerar som en kvalitetsstämpel för hur företag arbetar med sitt employer branding-arbete och hur bra de kan erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för studenter och yrkesverksamma. Felicia Falck, CEO på Zington Accelerate och ansvarig för Zingtons employer branding-satsning, ser denna lista som ett bevis på att Zington har lyckats utforma en attraktiv utvecklingsmöjlighet för drivande, engagerade konsulter:

- Jag är stolt och imponerad över att vi lyckats bygga upp ett så starkt varumärke på en väldigt tuff arbetsgivarmarknad.

Om karriärföretagen

Karriärföretagen har i åtta år granskat landets ledande företag och organisationer för att finna de arbetsgivare som kan erbjuda de bästa karriär- och utvecklingsmöjligheterna för unga talanger. Ett granskningsarbete som publiceras en gång per år i form av en lista på Sveriges 100 främsta arbetsgivare.

Våra karriärmöjligheter

Relaterat innehåll