Hoppa till innehåll
Hand håller i ett förstorningsglas.

Test & Kvalitet

För att skapa produkter och tjänster som inte bara är lönsamma men också hållbara och kundcentrerade, är det avgörande att bygga in kvalitet från start. Vi erbjuder en omfattande portfölj av tjänster och expertis inom test och kvalitetssäkring, anpassade för att möta din verksamhets unika behov och utmaningar.

Kvalitetssäkring för en hållbar och konkurrenskraftig verksamhet

I en komplex och föränderlig affärsvärld är kvalitetssäkring och testning en strategisk investering i din verksamhets framtid. Att investera i kvalitetssäkring minimerar risker, ökar effektiviteten och förbättrar kundnöjdheten, vilket i sin tur leder till ökad lönsamhet. Vi kombinerar teknologisk skicklighet med djup branschkunskap och kan hjälpa dig att bygga en hållbar, anpassningsbar och konkurrenskraftig verksamhet. 

Hur vi kan hjälpa

  • Förändringsledning inom kvalitetssäkring
  • Agil coachning och Scrum master-tjänster
  • Teststrategi och testledning
  • Teknisk test och testautomatisering
  • Utbildning inom kvalitetssäkring (QA) och testning

Varför välja oss för test och kvalitet?

Vi går bortom traditionell kvalitetssäkring och erbjuder en holistisk approach som går i linje med din organisations unika behov. Vår expertis sträcker sig över olika branscher och organisatoriska strukturer, vilket gör oss till en flexibel och pålitlig partner. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar som direkt adresserar dina utmaningar, från optimering av värdeströmmar till förbättring av portföljhantering. Genom att använda effektiva metoder och tekniker stärker vi det dagliga arbetet. Våra konsulter är specialiserade inom en mängd testtekniker och anpassar sina metoder för att uppfylla dina affärsmål.

KUNDCASE

Effektiviserad kvalitetssäkring och molnmigration för Röda Korset

Zington har under flera år haft ett framgångsrikt samarbete med Röda Korset. Vårt senaste uppdrag inleddes med att vi erbjöd kontinuerligt mentorskap till Svenska Röda Korsets test- och kvalitetssäkringsansvarige. Syftet var att stärka organisationens förmåga inom kvalitetssäkring (QA).

Läs kundcase

En person på en häst hoppar över ett hinder.

KUNDCASE

Optimerad testautomation för ATG

I en värld av allt högre tempo, hårdnande konkurrens och minskat tålamod hos konsumenterna har effektiv testautomation blivit en nyckelkomponent för att möjliggöra korta leveranscykler med hög kvalitet. ATG har de senaste åren satsat stort på automatiserade tester. Under hösten 2022 behövde ATG förstärkning för att fortsätta driva sitt arbete med automatiserade tester på ett tillförlitligt och kostnadseffektivt sätt.

Läs kundcase

En glasbyggnad sedd med perspektiv nerifrån och upp.

KUNDCASE

Kvalitetssäkring av kärnsystembyte i svensk storbank

När en av Sveriges ledande banker stod inför den komplexa uppgiften att byta sitt kärnsystem (bankreskontra), fick Zington uppgiften att säkerställa en högkvalitativ övergång. Trots projektets omfattning och en tidsram på över ett år, bibehölls kontinuitet i bankens verksamhetsområden som inlån, betalflöden och kreditkortshantering. Med strukturerad metodik och expertis möjliggjorde vi en framgångsrik implementering.

Läs kundcase

Relaterat innehåll

Kurser

En man som står framför en en whiteboard med en grupp människor.

Effektiv testautomatisering i praktiken

Få en introduktion till testautomation och alla väsentliga angreppssätt, verktyg och tricks som krävs för att skapa en robust, effektiv och förvaltningsbar testautomatisering.

En kvinna sitter vid ett bord och sneglar på en man i förgrunden.

Kvalitetssäkring för team

Lär er agil kvalitetssäkring genom en kombination av teori, praktiska övningar och interaktion av samtliga deltagare.

En grupp människor arbetar runt ett bord.

Affärssimulering i SAFe – Fly4You

Lär er mer om SAFe och simulera hur ni praktiskt tillämpar det i verkliga situationer.

Vill du ha hjälp med test & kvalitet? Välkommen att höra av dig!

Carin Norling

Carin Norling

Affärsansvarig Test & Kvalitet
Anders Eng

Anders Eng

Affärsansvarig Test & Kvalitet

Skicka ett meddelande

Är du intresserad av vårt erbjudande och vill veta hur vi kan hjälpa dig och ditt företag att nå nästa nivå? Välkommen att skicka ett meddelande så hör vi av oss inom kort!