Hoppa till innehåll
Hand håller i ett förstorningsglas.

Test & Kvalitet

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar inom test och kvalitetssäkring som direkt adresserar dina utmaningar, från implementering av testautomatisering till testledning och scrum-master tjänster. Med en omfattande portfölj av QA-tjänster (Quality Assurance) och gedigen expertis inom kvalitetssäkring säkerställer våra QA-konsulter att era produkter och tjänster är konkurrenskraftiga, hållbara och kundcentrerade redan vid lansering.

Testning och kvalitetssäkring för en hållbar och konkurrenskraftig verksamhet

I dagens komplexa och föränderliga affärsklimat är kvalitetssäkring och testning inte bara nödvändigt utan bör ses som en strategisk investering i er verksamhet. En investering i testautomatiseringskonsulter och systemtest både reducerar risker och ökar effektivitet. Sådana insatser resulterar ofta i ökad lönsamhet och markanta konkurrensfördelar. Våra skickliga Quality Assurance-konsulter, bestående av erfarna kvalitetssäkrare, testledare, scrum masters med flera, kombinerar teknisk expertis med djup branschkunskap för att tillhandahålla tjänster i kvalitetssäkring som säkrar er verksamhets framtid.

Så kvalitetssäkrar vi era tjänster & produkter

  • Förändringsledning inom kvalitetssäkring (Quality Assurance)
  • Agilt stöd i form av coachning och Scrum Master-konsult
  • Utveckling av teststrategier och effektiv testledning
  • Expertis i teknisk testning och testautomatisering
  • Utbildning och kurser ledda av våra erfarna QA-konsulter för att stärka er kompetens inom test

Varför välja oss som partner för test och kvalitetssäkring?

Vårt team av QA-konsulter utmanar gränserna för traditionell kvalitetssäkring genom att anamma en holistisk metod anpassad till era unika affärsbehov. Vår expertis sträcker sig över en mängd branscher och organisatoriska strukturer, vilket gör oss till en flexibel och pålitlig partner. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar som direkt adresserar dina utmaningar, från optimering av värdeströmmar till förbättring av portföljhantering. Våra testkonsulter har erfarenhet av en mängd testmetoder så som testautomatisering och tillämpar agil testning där testteknik utvärderas och anpassas i syfte att stärka, förbättra och effektivisera ert dagliga arbete.

KUNDCASE

Effektiviserad kvalitetssäkring och molnmigration för Röda Korset

Zington har under flera år haft ett framgångsrikt samarbete med Röda Korset. Vårt senaste uppdrag inleddes med att vi erbjöd kontinuerligt mentorskap till Svenska Röda Korsets test- och kvalitetssäkringsansvarige. Syftet var att stärka organisationens förmåga inom kvalitetssäkring (QA).

Läs kundcase

En person på en häst hoppar över ett hinder.

KUNDCASE

Optimerad testautomation för ATG

I en värld av allt högre tempo, hårdnande konkurrens och minskat tålamod hos konsumenterna har effektiv testautomation blivit en nyckelkomponent för att möjliggöra korta leveranscykler med hög kvalitet. ATG har de senaste åren satsat stort på automatiserade tester. Under hösten 2022 behövde ATG förstärkning för att fortsätta driva sitt arbete med automatiserade tester på ett tillförlitligt och kostnadseffektivt sätt.

Läs kundcase

En glasbyggnad sedd med perspektiv nerifrån och upp.

KUNDCASE

Kvalitetssäkring av kärnsystembyte i svensk storbank

När en av Sveriges ledande banker stod inför den komplexa uppgiften att byta sitt kärnsystem (bankreskontra), fick Zington uppgiften att säkerställa en högkvalitativ övergång. Trots projektets omfattning och en tidsram på över ett år, bibehölls kontinuitet i bankens verksamhetsområden som inlån, betalflöden och kreditkortshantering. Med strukturerad metodik och expertis möjliggjorde vi en framgångsrik implementering.

Läs kundcase

Relaterat innehåll

Kurser

Vill du ha hjälp med test & kvalitet? Välkommen att höra av dig!

Carin Norling

Carin Norling

Affärsansvarig Test & Kvalitet
Anders Eng

Anders Eng

Affärsansvarig Test & Kvalitet

Skicka ett meddelande

Är du intresserad av vårt erbjudande och vill veta hur vi kan hjälpa dig och ditt företag att nå nästa nivå? Välkommen att skicka ett meddelande så hör vi av oss inom kort!