Hoppa till innehåll
Thomas Lindahl från Zington sitter vid ett bord med andra medarbetare och gestikulerar medan han pratar.

Ledning & Styrning

Effektiv ledning och styrning är idag avgörande för att nå era affärsmål. Med djup förståelse för er affär och teknologi, stöttar vårt team av managementkonsulter er i såväl verksamhetsutveckling, förändringsledning och digital transformation. Vi stärker er agila förmåga och utformar adaptiva lösningar som rustar er för att möta framtidens utmaningar.

Kontinuerlig verksamhetsutveckling och managementkonsulter med genomförandekraft

Att leda är att ta ansvar. Att styra är att säkra resultat. En snabbrörlig marknad kräver ständig balans mellan att fatta medvetna beslut och effektivt omsätta dem i handling. Zingtons managementkonsulter utmärker sig genom att erbjuda skräddarsydd strategisk rådgivning kombinerat med praktisk genomförandekraft, anpassad specifikt för din organisations unika behov.

Vi hjälper företag att stärka sin förmåga att definiera strategisk riktning, driva förändringsledning och optimera verksamhetsprocesser. Genom att använda beprövade metoder och innovativa verktyg säkerställer våra managementkonsulter mätbara och långsiktigt hållbara resultat.

Hur vi kan hjälpa

 • Strategisk rådgivning och strategiutveckling
 • Verksamhetsutveckling och arkitektur
 • Ledningsstöd 
 • Lösningsdesign
 • Upphandlingsstöd
 • Processoptimering (Process Mining)
 • Strategiskt och operativt transformationsstöd
 • Program- och projektledning
 • Produktledning
 • Förändringsledning
 • Kravledning och kravanalys
 • Interim management och interimschef

Varför välja oss som partner inom verksamhetsutveckling och ledningsstöd?

Zington kombinerar djupgående affärsförståelse med teknisk expertis för att leverera skräddarsydda lösningar som skapar verkligt värde, driver förändring och utvecklar er verksamhet. Vår unika styrka ligger i vår förmåga att vara:

Affärsmässiga: Vår breda erfarenhet från affärsverksamhet och tekniska förståelse gör att vi alltid fokuserar på att skapa affärsvärde och leverera mätbara resultat. 

Nära: Våra konsulter anpassar oss efter era unika behov och förutsättningar, och arbetar tillsammans med er för att hitta den bästa vägen mot målet.

Engagerade: Vi brinner för att göra skillnad och sätter oss in i alla relevanta perspektiv, utmaningar och möjligheter, för att ni ska lyckas med er strategiska verksamhetsutveckling. 

En kvinna står och gestikulerar vid ett bord medan en grupp människor sitter och tittar på.

KUNDCASE

Vikten av förändringsledning vid byte av affärssystem

När en av Sveriges största dagligvaruhandlare behövde uppgradera sina processer, i syfte att skapa möjlighet att ge ännu bättre service och tjänster till sina kunder, krävdes en övergripande förändring. Zington fick i uppdrag att ansvara för förändringsledningen inom en ström i programmet.

Läs kundcase

Relaterat innehåll

Kurser

Behöver ni företag expertstöd inom ledning och styrning? Välkommen att kontakta mig!

Susanne Öberg Carlsson

Susanne Öberg Carlsson

Affärsansvarig Ledning & Styrning

Skicka ett meddelande

Är du intresserad av vårt erbjudande och vill veta hur vi kan hjälpa dig och ditt företag att nå nästa nivå? Välkommen att skicka ett meddelande så hör vi av oss inom kort!