Hoppa till innehåll
Digitala kanaler

Digitalt partnerskap med Atrium Ljungberg

Atrium Ljungberg är ett av landets största, börsnoterade fastighetsbolag. De äger, utvecklar och förvaltar fastigheter med fokus på att utveckla attraktiva stadsmiljöer. Visionen ”Alla vill leva i vår stad” är djupt förankrad i bolaget och en ledstjärna i arbetet med att skapa stadsmiljöer där människor trivs och väljer att vara, idag och i morgon. Med Zingtons hjälp har de kunnat ta sin digitala utveckling till nästa nivå.

En kvinna och ett barn som befinner sig utomhus. Kvinnan tittar på sin mobiltelefon.

Utmaning: Finna rätt partner för ett digitalt partnerskap

I början av 2019 var Atrium Ljungberg på jakt efter en digital partner som inte bara hade bredden av teknisk kompetens, men också djupet av branschkunskap. Viktiga kompetenser inkluderade erfarenhet med CMS:et Optimizely (tidigare kallad Episerver), systemarkitektur, UX, design och webbutveckling. Efter att ha samarbetat med Zington på projektbasis sedan 2016, blev Zington det självklara valet för ett mer omfattande digitalt partnerskap.

Lösning: Tätt samarbete för att skapa digitalt mervärde

Zington bildade ett flexibelt team med diverse expertområden, inklusive utvecklare, UX-designers, digitala strateger och konverteringsoptimerare. Teamet arbetade tätt tillsammans med Atrium Ljungberg för att förstå och möta företagets unika behov. Under de två åren som partnerskapet varat har teamet lyckats genomföra mer än 20 olika digitala projekt, alltifrån utveckling av app och webbtjänster till förvaltning och vidareutveckling av flera webbplatser.

I Zington har vi hittat en leverantör som kan leverera i både små och stora projekt för alla varumärken i koncernen. De har ett stort intresse i att förstå våra kunders olika perspektiv och besitter goda kunskaper inom både teknisk såväl som formkänsla och användarupplevelse.
- Marianne Perslow, Kommunikationschef Atrium Ljungberg

Resultat: Digital innovation 

Zingtons samarbete med Atrium Ljungberg har resulterat i en relation där båda parterna gynnas. Tack vare Zingtons agilitet och kompetens inom digital transformation har Atrium Ljungberg kunnat hålla en hög takt i sin digitala utveckling. Detta har i sin tur hjälpt företaget att fortsätta med sin mission: att skapa hållbara och attraktiva stadsmiljöer där människor vill leva, arbeta och trivas.

Se vårt erbjudande

Behöver ni en partner som kan ta era digitala kanaler till nästa nivå? Hör av dig!

Linda Wohlfeil

Linda Wohlfeil

Affärsansvarig Webb & E-handel

Skicka ett meddelande

Är du intresserad av vårt erbjudande och vill veta hur vi kan hjälpa dig och ditt företag att nå nästa nivå? Välkommen att skicka ett meddelande så hör vi av oss inom kort!Relaterat innehåll