Hoppa till innehåll
Ledig tjänst

Senior digital produktägare

Vill du omvandla visioner till verklighet i den digitala världen? Som senior digital produktägare hos oss får du möjligheten att kombinera din tekniska skicklighet med affärsförståelse för att hjälpa våra kunder att utveckla produkter som når nya höjder.

Om rollen

I rollen som produktägare hjälper du våra kunder att definiera och följa upp vision, strategi och mål, samla in och prioritera behov och feedback från verksamhet och användare och säkerställa att produkten levererar värde till både användare och affär. Du är länken mellan IT och verksamhet vilket kräver att du är affärsorienterad, har starka ledaregenskaper och är en god kommunikatör. 

För att lyckas i rollen ser vi att du är en strategisk tänkare och en skicklig utförare med en passion för att leverera högkvalitativa användarupplevelser. Du är analytisk och datadriven samtidigt som du är lyhörd för feedback från kunder, partners. 

 Vi erbjuder dig en plats i ett dynamiskt, inkluderande och kompetent team som drivs av att skapa bästa värde i våra kundleveranser. Du får också möjligheten att aktivt bidra till att forma och utveckla vår konsultverksamhet.

Dina kompetenser och egenskaper

  • Utbildning som systemvetare, ingenjör, ekonom eller liknande.
  • Har arbetat som digital projektledare eller produktägare i minst 5 år.
  • Ansvarat för att leda framtagandet och förankring av målbilder och färdplaner för ledningsgrupper och andra intressenter.
  • Teknisk kompetens och erfarenhet av olika digitala verktyg och plattformar.
  • Erfarenhet av att leda utvecklingen av digitala produkter från idé till lansering.
  • Starka kommunikations- och samarbetsförmågor.
  • Analytisk förmåga och förmåga att fatta beslut baserat på data.
  • Erfarenhet av att arbeta agilt.
  • Det är önskvärt om du tidigare har arbetat som konsult i liknande roller. 

Om Zington

Med en kombinerad kraft av 250 lokala experter, och fler än 4 000 globala kollegor inom VASS, tar vi en ledande roll inom IT- och management-konsulting. Vi tar fram strategier, designar och realiserar tjänster som inte bara uppfyller kundens behov, utan också driver deras affär framåt. Vårt arbete går från idé till genomförande och vidareutveckling, med fokus på människan, tekniken och affären. Vår framgång bygger på engagerade team av drivna kollegor. Vill du vara en del av vår framgång?

Här går individuell utveckling hand i hand med framgång

På Zington står du alltid i fokus. Här får du utrymme att påverka din utveckling och möjligheten att växa i nya roller. Vi rustar dig med rätt kunskap och de rätta verktygen för din professionella och personliga utvecklingsresa. När du växer, växer företag.

För oss är Zington så mycket mer än bara en arbetsplats. När du inte hjälper våra kunder att utveckla sina verksamheter i den digitala världen kanske du spelar pingis på lunchen, varvar ner med en timmes yoga, gör serve-ess i padelturneringen eller hänger på kontoret för en AW med dina kollegor. Tillsammans skapar vi en kultur där alla känner samhörighet och kan dela intressen, erfarenheter och passioner med varandra. Vi växer tillsammans.

Karriär på Zington

Välkommen att skicka din ansökan

Vi ser fram emot att lära känna dig bättre! Så snart vi har gått igenom din ansökan kommer vi att höra av oss till dig. Tack för ditt intresse att växa tillsammans med oss!


Vill du veta mer om rollen eller hur det är att jobba på Zington? Välkommen att kontakta mig!

Linda Wohlfeil

Linda Wohlfeil

Affärsansvarig Webb & E-handel