Hoppa till innehåll
Ledig tjänst

Senior testledare

Brinner du för att skapa kvalitet och vill utvecklas i en entreprenöriell miljö med spännande uppdrag och kompetenta kollegor? Vi söker dig som vill säkra kvaliteten i våra kunders digitala utveckling, samtidigt som du blir en del av en härlig gemenskap där vi hjälper varandra att växa tillsammans.

Om rollen

Som testledare på Zington har du en central roll i att hjälpa våra kunder skapa och strukturera arbetet kring test för att säkerställa kvalitativa leveranser. Du driver testprocessen från planering till genomförande till uppföljning. Det kan bland annat inkludera att skapa och genomföra en testplan, koordinera testaktiviteter, identifiera testfall, hantera testdata och rapportera testresultat. Du är spindeln i nätet mellan IT och verksamheten vilket ställer krav på goda ledaregenskaper, teknisk kunskap och förmåga att anpassa din kommunikation efter mottagaren. 

Hos oss blir du en del av ett team likasinnade kollegor som vill utvecklas tillsammans både professionellt och personligt. Vi delar gärna med oss av vår kompetens och skapar ständigt nya roliga minnen tillsammans. Vill du följa med på vår resa?

Dina kompetenser och egenskaper

  • Minst 7 års erfarenhet av testledning.
  • Erfarenhet av olika agila ramverk och metoder.
  • Erfarenhet av teststrategier, testprocesser och testmetoder.
  • Erfarenhet av olika ärendehanteringssystem och testverktyg.
  • Erfarenhet av olika utvecklingsmetoder.
  • Mycket god projektledningsförmåga och kommunikationsförmåga.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska.

Om Zington

Med en kombinerad kraft av 250 lokala experter, och fler än 4 000 globala kollegor inom VASS, tar vi en ledande roll inom IT- och management-konsulting. Vi tar fram strategier, designar och realiserar tjänster som inte bara uppfyller kundens behov, utan också driver deras affär framåt. Vårt arbete går från idé till genomförande och vidareutveckling, med fokus på människan, tekniken och affären. Vår framgång bygger på engagerade team av drivna kollegor. Vill du vara en del av vår framgång?

Här går individuell utveckling hand i hand med framgång

På Zington står du alltid i fokus. Här får du utrymme att påverka din utveckling och möjligheten att växa i nya roller. Vi rustar dig med rätt kunskap och de rätta verktygen för din professionella och personliga utvecklingsresa. När du växer, växer företag.

För oss är Zington så mycket mer än bara en arbetsplats. När du inte hjälper våra kunder att utveckla sina verksamheter i den digitala världen kanske du spelar pingis på lunchen, varvar ner med en timmes yoga, gör serve-ess i padelturneringen eller hänger på kontoret för en AW med dina kollegor. Tillsammans skapar vi en kultur där alla känner samhörighet och kan dela intressen, erfarenheter och passioner med varandra. Vi växer tillsammans.

Karriär på Zington

Välkommen att skicka din ansökan

Vi ser fram emot att lära känna dig bättre! Så snart vi har gått igenom din ansökan kommer vi att höra av oss till dig. Tack för ditt intresse att växa tillsammans med oss!


Vill du veta mer om rollen eller hur det är att jobba på Zington? Välkommen att kontakta mig!

Carin Norling

Carin Norling

Affärsansvarig Test & Kvalitet