Vi använder cookies för att göra din upplevelse bättre! Genom att besöka vår webb accepterar du att vi kan placera cookies på din enhet. Läs mer
Din sökning innehåller för få tecken

Zington blir en del av VASS Group

Zington_aug.jpg

Nu fortsätter vi vår fantastiska resa i en ny konstellation. VASS Group, en ledande aktör inom digital transformation med huvudkontor i Spanien och verksamhet i 26 länder i Europa, Nord- och Sydamerika samt Asien, förvärvar Zington som därmed blir navet i en nordisk expansion.

Zington har en otroligt stark position på den svenska marknaden för IT- och managementkonsulttjänster. Nu är vi redo att titta på nya spännande affärsmöjligheter i norden och i samband med detta har vi letat efter en ny ägarpartner som kan stötta oss på denna resa.

Vårt partnerskap med VASS Group skapar en stärkt position på den lokala marknaden såväl som rätt förutsättningar för fortsatt utveckling på den nordiska marknaden.

”I och med att vi nu kan kombinera vår starka, lokala närvaro med kraften hos VASS Group ser vi stora möjligheter framåt; dels genom att vi kan erbjuda en mer internationell miljö för våra medarbetare, dels i möjligheten att etablera oss som en nordisk aktör” säger Olof Sand, VD på Zington.

”För våra kunder innebär det också att vi kan erbjuda fler kompetensområden och en ännu större leveransförmåga”, fortsätter Olof Sand.

”Att vi idag tar steget in på den nordiska marknaden innebär fantastiska möjligheter för VASS Group. Därför är jag otroligt glad att få välkomna Zington, ett ledande konsultföretag på sin marknad, till VASS Group” säger Javier Latasa, VD och koncernchef på VASS Group.

”Zingtons gedigna erfarenhet av affärskritiska lösningar kompletterar VASS Groups expertis inom digital transformation.”