Din sökning innehåller för få tecken

Zington förvärvar PIA Relations – ett konsultbolag specialiserat på Salesforce

Vi är glada att meddela att vi förvärvar PIA Relations som är en etablerad Salesforce-partner med bas i Stockholm. Bolaget blir en viktig del i att stärka vårt erbjudande inom Salesforce på den nordiska marknaden. 

Genom förvärvet av PIA Relations stärker vi nu vårt erbjudande inom Salesforce och möter därmed den höga efterfrågan på sammanhållna CX-lösningar, där all kundinteraktion samlas i en och samma strategiska plattform.

Vi är sedan hösten 2022 en del av VASS, ett globalt IT-konsultbolag, med lång erfarenhet av CX-lösningar. Tack vare det här förvärvet kan vi nu accelerera satsningen inom Salesforce i större skala på den nordiska marknaden.

“Vi ser en stark tillväxt på CX-marknaden och detta förvärv, tillsammans med vår globala kapacitet inom VASS-koncernen, hjälper oss att stärka vårt Salesforce-erbjudande i Norden. Tillsammans stärker vi och tar vårt CX-erbjudande till nästa nivå”, säger Anders Söderman, Affärsområdeschef Marketing & Commerce på Zington.

Jesper Sörman, medgrundare och VD på PIA Relations, ser fram emot att växa tillsammans med Zington: Vi är glada över att bli en del av Zington! Detta blir ett spännande steg i vår fortsatta resa där vi tillsammans kommer att kunna erbjuda experter och lösningar över hela den nordiska marknaden.” 

Vår ambition inom Zington, och som en del av VASS, är att stärka vår position när det kommer till att erbjuda digitala lösningar. Vi ser Salesforce som ett viktigt verktyg för att hjälpa våra kunder att skapa affärsnytta. Denna satsning passar bra in i vårt värdeerbjudande och kompletterar vår befintliga affär. Vi är glada och stolta över att välkomna PIA Relations till Zington!
Olof Sand
VD Zington

Om PIA Relations 

PIA Relations hjälper kunder att skapa bättre kundrelationer och öka deras försäljning med hjälp av optimerade, effektiva och användarvänliga lösningar. Bolaget specialiserar sig inom Salesforce och jobbar idag med en bredd av kunder i Skandinavien inom branscher såsom finans, telekom och tillverkning. Med hjälp av applikationsexperter, utvecklare och strategikonsulter erbjuds rådgivning, implementation och vidareutveckling av hela Salesforce portfölj.

logo-full-color-rgb.png

 

Behöver du hjälp med CX-lösningar? Välkommen att kontakta mig!