Hoppa till innehåll
Customer Experience

Zington stärker erbjudandet inom Customer Experience med Salesforce

För att möta den växande efterfrågan på sammanhållna lösningar för kundupplevelser stärker Zington sitt CX-erbjudande med Salesforce. Syftet är att tillgodose behoven hos kunder som vill skapa kundupplevelser i världsklass. Salesforce är inte bara ett världsledande CRM utan en komplett plattform som erbjuder allt som behövs för att leverera skalbara, personliga och engagerande upplevelser över olika kontaktpunkter och enheter.

Står män står vid varandra med stadsmiljö i bakgrunden.
Anders Söderman och Robin Kastén

- Vi ser en stark tillväxt på CX-marknaden och allt fler bolag letar efter en sammanhållande plattform för att bemöta förväntningar från kund. Vår lokala närvaro, tillsammans med en global kapacitet inom VASS-koncernen ger oss möjligheten att leverera bättre kundupplevelser till fler, genom lyckade Salesforce-implementationer. Just nu är det fullt fokus på att ta vårt CX-erbjudande till nästa nivå, säger Anders Söderman, Managing Director – Solution på Zington.

Zington är, som en del av det globalt ledande IT-företaget VASS, Salesforce-partner sedan 2010 med expertis inom Sales Cloud, Service Cloud och Marketing Cloud. Det erfarna teamet av 400 konsulter har lång erfarenhet av framgångsrika implementeringar. Den förstärkta insatsen innebär en accelererad förmåga att hantera hela spektrumet av uppdrag, oavsett om det handlar om hjälp från en enda expert eller ett helt team. 

- Vi jobbar för att ta positionen som den självklara partnern för företag som vill skapa en bra kundupplevelse baserat på Salesforce. Vi har kapacitet att hjälpa kunder som behöver förbättra befintlig lösning samtidigt som vi har en verifierad process för att hjälpa nya kunder, säger Robin Kastén, Head of Sales – Solution på Zington.


Se vårt erbjudande

Behöver du hjälp med CX-lösningar? Hör av dig!

Anders Söderman

Affärsansvarig Customer Experience & Salesforce

Relaterat innehåll