Hoppa till innehåll
Salesforce

Zington partner till Saleforce World Tour

Den 24 april går Salesforce World Tour av stapeln i Stockholm. World Tour äger rum i några av världens ledande storstäder och besöks av tusentals deltagare årligen. Zington, en del av IT-koncernen VASS, är partner i Stockholm där de senaste produktnyheterna presenteras och där fokus i år kommer vara tillämpningen av AI. Robin Kasten och Anders Söderman på Zington delar med sig av sina förväntningar och bjuder med andra nyfikna entusiaster.

Står män står vid varandra med stadsmiljö i bakgrunden.
Anders Söderman och Robin Kastén

Zington är Partner till World Tour Stockholm, varför är detta viktigt för oss?  

För oss är detta event en av höjdpunkterna på hela året. Det är här vi får ledtrådarna för vart CX-världen är på väg. Fokus i år kommer att vara AI och tillämpningen av AI vilket också såklart är ett väldigt intressant område. Salesforce har tagit fram flertalet tjänster som förenklar och effektiviserar vår vardag. Allt ifrån autogenererade säljpitchar till produkt och tjänsterekommendationer beroende på vart i köpresan man befinner sig. Enligt uppgift kommer allt detta tillhandahållas i en och samma co-pilot genom hela suiten, något som Salesfoce i så fall skulle vara ensamma om. Utöver det ser vi såklart fram emot att umgås med partners och kunder i Salesfoces ekosystem. 

Zington kommer finnas på plats, vad kan vi bidra med?  

Vi kommer erbjuda alla vi träffar på plats en kostnadsfri CX-workshop. Det är en jättebra start på CX-resan och något vi ofta inleder våra samarbeten med. I en workshop brukar vi titta på de outforskade möjligheter Salesfrorce kan bidra med för att just er verksamhet ska kunna för ta nästa steg. Sök upp oss så berättar vi mer och har du inte redan en biljett, skaffa en här nedan: 

Anmälan Salesforce World Tour

Varför ska man delta just i år?  

För att få inspiration och bättre förståelse för vart marknaden är på väg. Salesforce är ledande inom såväl Marketing Automation som CX och står för mycket av innovationen i området. Även för verksamheter som inte har Salesforce är detta ett väldigt givande forum.  

Zington, som del av IT-koncernen VASS har redan närvarat i London, vad kan vi förvänta oss i Stockholm?  

Salesforce är ett av våra största globala strategiska partnerskap inom VASS. Vi har länge varit en ledande spelare i södra Europa, givetvis vill vi visa att vi är det även här. Som kund ska man kunna förlita sig på att vi som partner har örat mot rälsen, är pålästa, uppdaterade och kan stå för innovation och nytänk. Men vi gör gärna resan tillsammans med våra kunder och bjuder därför gärna med de som är nyfikna på en oförglömlig dag.

Robin Kastén

Affärsansvarig Customer Experience & Salesforce

Anders Söderman

Affärsansvarig Customer Experience & Salesforce