Hoppa till innehåll
Kundcentrering

Webbinarium om Design Thinking - att arbeta kundcentrerat

Är du intresserad av att designa lösningar som löser rätt problem, på rätt sätt? Ta del av vårt webinar som handlar om Design Thinking och att arbeta kundcentrerat.

Kundcentrerad strategi och praktiska tips

Dyk ner i världen av Design Thinking med Tommy Marshall, en av våra framstående UX- och tjänstedesigners. Under webbinariet kommer Tommy att belysa vikten av att arbeta kundcentrerat och introducera de kritiska stegen i Design Thinking-metodiken: Empathize, Define, Ideate, Prototype och Test. Han kommer att guida dig genom processen, dess tillämpning i organisationer och dela konkreta tips för att förbättra ditt företags kundfokus.

Om föreläsaren

Tommy Marshall står i spetsen för Zingtons UX-satsning och har över 10 års erfarenhet som senior UX- och tjänstedesigner. Med framstående uppdrag hos organisationer som Skolverket, Konsumentverket, Scania och SEB under sitt bälte, är Tommy inte bara en erfaren utbildare i digital transformation utan också en skicklig facilitatör. Han leder regelbundet workshops, kurser och talar på diverse konferenser. Dessutom är han medgrundare till Stockholm Xperience Conference.

De positiva effekterna av att arbeta med kundcentrerad affärsutveckling är åtskilliga. Genom fördjupade kundinsikter ökar sannolikheten att det som byggs är rätt och att antalet justeringar efter leverans minskas, vilket bidrar till mindre utvecklingstid och förvaltningskostnader. Det är även möjligt att få ut tjänster och produkter som skapar mervärde snabbt, med anledning av att fokus centreras kring att bygga Minimum Lovable Product, det vill säga det minsta möjliga av produkten eller tjänsten som kommer att skapa mest värde för kunden. 

Se vårt erbjudande

Vill du veta mer om Design Thinking? Hör av dig!

Tommy Marshall

Affärsansvarig UX & Design

Kurser som kan intressera dig

Relaterat innehåll