Hoppa till innehåll

Frukostevent - Förstå och effektivisera verksamheten med Process Mining 

Har ni utmaningar med att förstå hur era processer faktiskt fungerar? Lider ni av flaskhalsar och långa ledtider? Process Mining är en innovativ teknik som skapar en visuell representation av en affärsprocess baserat på data och mätpunkter. Tekniken ger nya insikter och en djupgående förståelse av vad som faktiskt händer i en organisation. Under detta frukostseminarium så får du lära dig mer om hur Process Mining fungerar och hur det kan skapa värde i just er organisation.

Tid och plats 

När: 4 juni, 08-09:00, frukost serveras från 07:45
Var: Zington, Birger Jarlsgatan 9, vån 2

Under detta exklusiva frukostseminarium får du grundläggande kunskap om vad Process Mining är, hur det fungerar i praktiken och vilket värde det kan skapa i en organisation. Zingtons experter presenterar konkreta exempel på verksamheter som har optimerat sina processer med hjälp av Process Mining och i vilka situationer datadriven processkartläggning kan vara en framgångsfaktor som exempelvis vid förändring- eller analysarbete. 

Lärandemål:   

  • Hur Process Mining kan skapa värde i er organisation.
  • Håll dig och din organisation uppdaterade med teknologisk innovation.
  • Så tar ni fler datadrivna beslut. Kort om oss på Zington 

Zington är en digital helhetspartner som levererar konsulttjänster inom IT, management och design. Vi är en del av den globala IT-koncernen VASS med över 4000+ medarbetare globalt, och 250+ konsulter baserade i Stockholm. Ett av våra expertområden är verksamhetsutveckling och förändringsledning där processoptimering - Process Mining är ett av våra specialistområden. 

En hand som ritar wireframes på ett papper.

Har du några frågor? Välkommen att höra av dig!

Susanne Öberg Carlsson

Susanne Öberg Carlsson

Affärsansvarig Ledning & Styrning