Hoppa till innehåll
UX-design

Zington stärker erbjudandet inom UX & Design med ny dotterbolags-VD

Tommy Marshall är ny VD för Zington Xperience. En satsning som syftar till att förstärka Zingtons erbjudande inom UX och Design. Tommy har en gedigen bakgrund som UX- och tjänstedesigner, och kommer senast från rollen som Head of UX.

En man som står med ryggen mot en whiteboard och ser glad ut.

- Min vision är att skapa ett bredare erbjudande inom fler nischer av designområdet. Tillsammans med en grupp fantastiska och drivna designers kommer vi sikta på att transformera tjänsteutveckling mot att bli mer kundcentrerat.

I sin roll kommer Tommy satsa på att utöka det engagemang som existerar inom bolaget och skapa tillväxt, genom rekryteringar och nya satsningar.

-Tillsammans med min långa erfarenhet och kompetens inom området kommer jag ta mig an rollen med ett starkt driv och en vilja att skapa trivsel i bolaget. Genom att säkerställa konsulters välbefinnande och trivsel är jag övertygad om att vi kommer leverera stort värde till våra kunder, samtidigt som vi kan presentera nya, spännande erbjudanden.

Om Zington Xperience

Zington Xperience startade 2016, med visionen att stötta kunder på deras transformations-resa, genom att skapa tjänster som löser användares faktiska behov och problem, på ett intuitivt sätt. Dotterbolaget består av 35 UX-designers, tjänstedesigners och visuella designers.

Se vårt erbjudande

Vill du skapa mer inkluderande och intuitiva digital kundupplevelser? Hör av dig!

Tommy Marshall

Affärsansvarig UX & Design