Din sökning innehåller för få tecken

Customer Experience & Salesforce

Customer Experience (CX) är den sammantagna upplevelsen en kund har av ditt företag. CX omfattar alltså varje kontaktpunkt som kunden har med ditt företag. Det kan vara ett säljsamtal, ett mejl, hur webbplatsen ser ut eller hur köpupplevelsen är. Att utveckla en stark CX-strategi är därför en viktig del av företagets tillväxt. Det resulterar ofta i ökad varumärkeskännedom, ökad kundlojalitet, ökade intäkter och lägre kostnader. Det är alltså ingen tvekan om vikten av att ha en bra CX-strategi om man vill ta företaget och varumärke till nästa nivå.

Vi på Zington är specialister på att skapa sömlösa kundupplevelser och har lång erfarenhet som Salesforce-partner. Salesforce är inte bara ett världsledande CRM utan en komplett plattform med allt som behövs för att leverera fantastiska och skalbara kundupplevelser.

Förstudie

Det är viktigt att vi lär känna er och era kunder innan vi börjar implementera ett system. I en förstudie analyserar vi era affärsmål och hur vi på bästa sätt kan hjälpa er att uppnå dem. Förstudien mynnar ut i en strategi för genomförandet med konkreta uppgifter och projektmilstolpar. Resultatet blir en detaljerad projektplan med definierade affärsmål, samarbete mellan alla inblandade parter, budgetering och översikt över risker och möjligheter. Vårt samarbete kommer att föra dig närmare de affärsmål du har satt upp, oavsett om det handlar om att generera mer intäkter, minska kostnader eller öka effektiviteten.

Salesforce CX-lösningar

Tillgång till kundinformation är vitalt för att kunna skapa en personlig och sammanhållen kundupplevelse. Salesforce är en kraftfull plattform som bygger på att göra kunddata tillgänglig när du behöver den, oavsett om du arbetar med försäljning, marknadsföring eller kundtjänst.

Några exempel på hur Salesforce kan hjälpa er att förbättra kundupplevelsen:

  • Kundhantering genom att samla in, organisera och hantera kunddata. Vilket gör att ni kan lära känna era kunder bättre och erbjuda en mer personlig upplevelse.
  • Automatisering av kundinteraktioner till exempel e-post, sociala medier och annonsering. På så sätt sparar ni tid och kan reagera snabbt på kundernas behov.
  • Analys- och rapporteringsfunktioner som gör det möjligt att mäta och analysera kundupplevelsen. Med dessa verktyg kan ni identifiera förbättringsmöjligheter och fatta bättre beslut.
  • Integreringar med andra företagsapplikationer som gör det möjligt att få en helhetsbild av kundupplevelsen. Det kan inkludera integrationer med e-handelsplattformar, supportverktyg med mera.

Med Salesforce är det mesta möjligt. Det enda ni behöver veta är hur det ska tillämpas, och det är där vi kommer in.

Hur vi hjälper ditt företag att förbättra kundupplevelsen

Vi är Salesforce-partner sedan 2010 och har omfattande erfarenhet av Sales Cloud, Service Cloud och Marketing Cloud. Med många företags Salesforce-resor i bagaget kan vi ta oss an de flesta leveransuppdrag, oavsett om du behöver en expert eller ett helt team. Våra konsulter arbetar nära dig och dina medarbetare för att skapa skräddarsydda lösningar som uppfyller era affärsbehov och krav. Vi kan tryggt säga att vi har några av Sveriges bästa Salesforce-konsulter.