Din sökning innehåller för få tecken

Zington breddar sitt befintliga UX-erbjudande med kundcentrerad affärsutveckling

20123Kroatien_2019-480 (1).jpg

Tillsammans med mätverktygen Decibel och GetFeedback Digital stärker vi vår position inom UX med hjälp av datadrivna kundinsikter. Erbjudandet är särskilt fokuserat kring kundbaserad feedback och djupa insikter om användare och innefattar allt från strategi och framtagande av processer, till implementation.

 

- Om det finns insikter om varför användaren gör på ett visst sätt och en förståelse för om upplevelsen varit positiv eller negativ, är det möjligt att agera och göra en aktiv handling för att motverka eller förbättra beteendet. Med denna inblick och förståelse kan vi hjälpa företag att bli en kundcentrerad organisation, där kundinsikter och kundbaserad feedback kommer vara en av de viktigaste aspekterna i den framtida affärsutvecklingen, menar Tommy Marshall, Head of UX på Zington.

Att arbeta med datadrivna användarupplevelser är något som vi har stor erfarenhet av, men som i samband med nyblivna partnerskap får ett eget, specifikt, erbjudande. Kuncentrerad affärsutveckling är ett erbjudande som riktar sig mot de flesta typer av bolag och kan skräddarsys efter företagsstorlek, digital mognadsgrad och var bolaget befinner sig i sin digitaliseringsprocess.