Hoppa till innehåll
Kundupplevelse

5 steg till en sömlös kundupplevelse - Så använder & implementerar ni Salesforce

I en värld där krav från kund och konkurrens ständigt ökar, är betydelsen av att ha rätt verktyg och insikter mer avgörande än någonsin. Vår guide tar dig igenom de avgörande stegen för att optimera kundupplevelsen med hjälp av Salesforce. Du får handfasta råd för att utnyttja potentialen i Salesforce, med målet att förstärka dina kundrelationer och förbättra affärsresultaten.

Guiden går igenom fem kritiska steg som hjälper dig att:

  1. Identifiera behov och utmaningar
  2. Utbilda personal och anpassning till verksamheten
  3. Skapa en 360-grader vy över era kunder
  4. Automatisera era kundinteraktioner
  5. Mät och analysera resultat

Den här guiden är för dig som överväger eller står inför en implementering av Salesforce som CRM, eller redan använder Salesforce men inte nyttjar det optimalt. 

Med ett team av över 400 erfarna Salesforce-konsulter spridda över hela Europa, är vi redo att stötta er i varje steg av er resa mot förbättrad kundupplevelse och affärsnytta.

Vårt erbjudande

Funderar ni på att implementera Salesforce?

Vi hoppas att dessa fem steg vägleder dig i vad som krävs inför en Salesforce-implementation och de oändliga möjligheter som finns. Vid effektiv användning och anpassning till er verksamhet kommer ni förbättra kundupplevelsen och er säljförmåga, vi finns här för att hjälpa er nå dit.

Använder ni redan Salesforce?

Om du redan använder Salesforce men fortfarande ser utmaningar i er befintliga kundupplevelse kan vi erbjuda vår expertis för att optimera er användning och sätta upp en strategi. 

Vill ni veta hur vi kan hjälpa er att öka er kundupplevelse med Salesforce? Kontakta mig!

Robin Kastén

Affärsansvarig Customer Experience & Salesforce

Skicka ett meddelande

Är du intresserad av vårt erbjudande och vill veta hur vi kan hjälpa dig och ditt företag att nå nästa nivå? Välkommen att skicka ett meddelande så hör vi av oss inom kort!Relaterat innehåll