Hoppa till innehåll

Rekordmånga ansökningar till Accelerate

Den första måndagen i september 2019 välkomnades 23 nya medarbetare till Zington Accelerate - bolaget för young professionals som vill ha en accelererad start på sin karriär.

En grupp glada människor poserar för ett foto i somrig miljö.

Zington Accelerate grundades för tre år sedan och riktar sig till personer som är i början av sin karriär. Zington har sedan dess ökat i popularitet bland studenterna och har bland annat utsetts till Karriärföretag där Zington rankades på 9:e plats av Sveriges 100 mest attraktiva arbetsgivare. Till årets antagning kom det in rekordmånga ansökningar.

Zington erbjuder konsulttjänster för en digital värld med tjänster inom Business, Technology och Experience. Accelerates kompetens sträcker sig över Zingtons samtliga erbjudanden. Under det första året varvas utbildningar med uppdrag och nätverkande – allt för att få en accelererad start i karriären och utvecklas i rollen som konsult. Efter ett år fortsätter resan vidare i koncernen genom en förflyttning från Accelerate till det affärsområde som matchar konsultens fortsatta ambitioner.

Jag är såklart mycket nöjd över att vi på så kort tid har nått ut till denna målgrupp. Men framför allt är jag stolt över att vi skapat en karriärmöjlighet som känns attraktivt och relevant för young professionals.
- Felicia Falck, VD för Zington Accelerate.

Felicia avslutar:

- Vi har knappt hunnit igenom första veckan och jag är redan överväldigad av den energi som finns i gruppen. Jag ser fram emot att växa tillsammans med dem.

Antagningen till Accelerate 2020 öppnar i oktober och vi kommer under hösten besöka universitetens mässor för att fördjupa relationerna med studenterna.

Mer om Accelerate

Har du några frågor eller vill veta mer om Accelerate? Hör av dig!

Alexandra Nordeborg

Alexandra Nordeborg

Rekryteringsansvarig

Relaterade insikter

Signa upp dig på vårt nyhetsbrev och få uppdateringar om karriärmöjligheter, lediga tjänster samt tips och inspiration för dig i karriären.

Karriär
Tack & kul att du vill prenumerera på vårt nyhetsbrev!