Hoppa till innehåll

Vi expanderar och byter adress!

Vi gick nyligen ut med nyheten om ett namnbyte som föranletts av vår internationella expansion. Nu fortsätter vi utveckla oss genom att dubbla vår kontorsyta på huvudkontoret i Stockholm och byter därmed adress till Birger Jarlsgatan 9. ” Med nya, större lokaler kan vi möta den växande efterfrågan och våra tillväxtplaner!”

Ett elegent rum med en entredisk och en soffgrupp.

Med större lokaler kan vi möta en växande efterfrågan

Vid årskiftet påbörjade vi vår internationella expansion genom att öppna ett kontor i Norge. Nu expanderar Zington även på hemmamarknaden Stockholm.

- Med drygt 400 anställda är vi ett av Stockholms största konsultbolag. Med nya, större lokaler kan vi möta den växande efterfrågan, säger VD Pelle Thörnqvist.

Zington hjälper företag in i en digital värld genom att erbjuda konsulttjänster inom Experience, Business och Technology. Bolaget har haft en stabil organisk tillväxt sedan starten 2008. Samtidigt som Zingtons expansion fortsätter internationellt fortsätter Zington investera i Sverige.

För koncept, design och inredning till det nya kontoret har de vänt sig till designduon Söder/Abreu, som bl.a. ligger bakom The Winery Hotel, Fabege och Peak Performance. Renovering pågår fortfarande i delar av kontoret och beräknas stå klara i december.

- Vi fortsätter att utveckla värdeskapande erbjudanden som kunderna efterfrågar och vi gör det genom att attrahera marknadens främsta konsulter. Vi är ett entreprenörsdrivet företag där varje enskild medarbetare har stor betydelse för vår framgång. Jag ser fram emot att att fortsätta bygga detta fantastiska bolag med ett nytt kontor, avslutar Pelle.

Zington byter med detta adress till Birger Jarlsgatan 9, 111 45 Stockholm.

Läs mer om oss