Hoppa till innehåll
Karriär

Zington utses för andra året i rad till en av Sveriges attraktivaste arbetsgivare

Vi är väldigt exalterade att berätta att Zington än en gång utses till Karriärföretag och en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare! Utmärkelsen Karriärföretag delas ut årligen och är en svensk kvalitetsstämpel på att Zington bedriver ett högkvalitativt Employer Branding-arbete, samt att vi erbjuder sällsynta karriär- och utvecklingsmöjligheter för studenter och yrkesverksamma.

En grupp människor i Zingtontröjor som går på en strand.

Karriärföretag 2020

Konkurrensen om talanger är hårdare än någonsin och att vara en attraktiv arbetsgivare har aldrig varit viktigare. Titeln Karriärföretag tilldelas Sveriges 100 mest attraktiva arbetsgivare och syftet är att belöna ett lyckat Employer Branding-arbete men också att underlätta för studenter och yrkesverksamma att hitta sin nästa arbetsgivare, genom att lyfta upp dess attraktivitet. Zington utses till Karriärföretag 2020 med motiveringen:
”Med innovativa lösningar skapar Zington utvecklingsmöjligheter för sina anställda. Vi ser att de arbetar aktivt med sitt Employer Branding arbete genom sitt tydliga fokus på sina medarbetare. Med möjligheten att växa och fördjupa sin kompetens tillsammans med kompetenta kollegor utses härmed Zington till ett av Sveriges Karriärföretag 2020.”

- Vår drivkraft är att alla medarbetare ska kunna växa tillsammans med Zington. Både genom att synas, höras och utmanas. Att än en gång få denna utmärkelse är en otrolig bekräftelse på att vår ambition attraherar och engagerar målgruppen, menar Susanna Björklund, COO på Zington.

Urvalsprocessen av Karriärföretag består av ett antal grundkriterier, en expertpanel och en jurybedömning. Processen ska försäkra att ett Employer Branding-arbete av hög kvalité bedrivs samt att arbetsgivaren tillgodoser de krav som ställs för att vara en attraktiv arbetsgivare.

- Vi befinner vi oss i en spännande del av vår resa då vi nyligen expanderat internationellt. Vi skulle inte vara där vi är idag utan våra fantastiska medarbetare som gör den här resan möjlig, avslutar Susanna.

Våra karriärmöjligheter

Relaterat innehåll