Din sökning innehåller för få tecken

Välkommen till Zington!

Vi är glada att meddela att vi har förvärvat PIA Relations och integrerat deras högkvalitativa konsulttjänster inom Salesforce i vårt omfattande Customer Experience-erbjudande.

Zington är en ledande digital helhetspartner och vi specialiserar oss på IT, digital design och management. Vi är 250 specialister, med ett axplock av roller som utvecklare, UX-designers, visuella designers, testare, arkitekter, förändringsledare och projektledare. Vi kan det digitala hantverket och har alla kompetenser som krävs för att ta ett helhetsgrepp om din affär och hjälpa dig att bygga de absolut bästa digitala tjänsterna. Här kan du läsa om alla våra erbjudanden.

Vi vill tacka dig om du har valt PIA Relations som din konsultpartner tidigare och ser fram emot att fortsätta arbeta med dig under Zingtons flagga. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller om du vill diskutera hur vi kan hjälpa dig att ta din verksamhet till nästa nivå.

 

Vi är glada över att bli en del av Zington! Detta blir ett spännande steg i vår fortsatta resa där vi tillsammans kommer att kunna erbjuda experter och lösningar över hela den nordiska marknaden.
Jesper Sörman
Medgrundare av PIA Relations

Vill du veta hur vi kan hjälpa dig? Välkommen att kontakta mig!