Din sökning innehåller för få tecken

Data & Analytics

Molnet är inte bara en modern teknisk lösning - det är en strategisk investering som kan ge ditt företag konkurrensfördelar. Genom att migrera Data Warehouse från onprem till molnet, kan du dra nytta av fördelar som ökad skalbarhet, flexibilitet, säkerhet och prestanda. Som experter inom Azure och Databricks har vi framgångsrikt hjälpt ett brett spektrum av företag att migrera till molnet och utnyttja dess fulla potential.

Migrera Data Warehouse (DW) från on-premise till cloud

Genom att migrera ditt Data Warehouse från on-premise till molnet kan du dra nytta av en rad kostnadseffektiva och smidiga driftfördelar. Ett molnbaserat DW ger flexibiliteten att enkelt öka eller minska resurserna efter behov, vilket innebär mindre investeringar i fysiska servrar och hårdvara. Dessutom ger molnet större tillgänglighet av data och främjar effektivt samarbete mellan team över olika geografiska platser.

Säkerhet är en prioritet i molnet genom investeringar i den senaste tekniken för att skydda data. Molnet ger också snabb tillgång till de senaste tekniska innovationerna och uppgraderingarna, vilket ger ditt företag en konkurrensfördel genom att alltid vara i framkant när det gäller nya funktioner och verktyg.

Förbättrad prestanda och snabb tillgänglighet är ytterligare fördelar med molnet, tack vare distribuerade datacenter runt om i världen. Som användare av molnet kan du välja det geografiska datacentret som passar dina behov bäst och även dra nytta av geo-redundans genom att lagra backupdata i ett annat center.

Vi är partners till både Microsoft och Databricks och har den expertis som krävs för att hjälpa ditt företag att migrera DW från on-premise till molnet och utnyttja alla dess fördelar. Genom att samarbeta med oss kan ditt företag effektivisera och förbättra verksamheten med en molnbaserad lösning.

Vi hjälper ditt företag med

  • Migrering av Data Warehouse (DW) från on-premise till molnet.
  • Optimering av DW-arkitektur för ökad skalbarhet, flexibilitet och prestanda.
  • Integration av Microsofts säkerhetslösningar för att skydda din data i molnet.
  • Implementation av molnbaserade verktyg och tekniker för effektiv datahantering och analys.
  • Utnyttjande av molnbaserade dataplattformar som Azure och Databricks för att maximera potentialen.
  • Anpassad utbildning av era utpekade nyckelpersoner för att säkerställa smidig övergång och kontinuerlig användning av molnbaserade lösningar.