Din sökning innehåller för få tecken

Testexperten med passion för teknik och business i en digital framtid

Zington Quality Management arbetar i gränslandet där teknik möter strategi och skapar verksamhetsnytta för ökad konkurrenskraft i en digital framtid. Vi på ZQM samlar stolt branschens mest erfarna profiler som genom egen innovation och nytänkande driver vår gemensamma framgång.

I våra uppdrag ansvarar vi för teststrategi och automatisering i utvecklingsprojekt t.ex. automatisering av enhets-, integrations- och prestandatester, DevOps-flöden (CI/CD), testdata och testmiljöer. Vi planerar, designar och projektleder tekniska förändringsarbeten och sätter upp ramverk för testautomatisering.

Vår filosofi bygger på långsiktighet i relationer och affärer och vi går in med hög ambition och innovation i allt vi gör. Vi är ett team som har nära till varandra och varandras expertis, vi gillar att driva affären och kunden och sist men inte minst vill vi ta del och dela med oss av ny teknik och kunskap inom området.

Vill du vara en del av ett etablerat företag som värnar om långsiktiga relationer och samtidigt trivs med en kultur där varje individ betraktas som en affärskritisk tillgång? Tycker du att det är viktigt att vara bland likasinnade och lika intressant att omges med oliktänkande?

Vi har ingen mall för exakt hur du ska vara, men vi vet att du som person är nyfiken, prestigelös och håller dig uppdaterad med nya tekniker, verktyg och arbetsmetodiker. Du ska gilla att utvecklas, både genom uppdrag samt kurser, men vi ser gärna att du delar med dig av dina kunskaper till dina kollegor på Zington eller våra kunder genom Zington Academy.