Hoppa till innehåll
Kundcentrering

Så skapar du en framgångsrik eftermarknadsstrategi

Digitaliseringens framfart har skapat nya möjligheter för varuproducenter att skapa direktkontakt och direktförsäljning med slutkunder. En satsning på eftermarknad ökar värdet på produkter, förbättrar den upplevda kundnyttan och ger ofta stor avkastning i såväl försäljning, som kundnöjdhet.

För att lyckas med eftermarknad är det viktigt att investera i en eftermarknadsstrategi, med kunden i centrum. Vår guide innehåller en fördjupning av de viktigaste komponenterna i en eftermarknadsstrategi samt tydliga argument till varför du bör investera i en eftermarknadslösning. 

Hur vi hjälper kunder med eftermarknad

Vi har lång erfarenhet av att bygga och skapa helhetslösningar inom eftermarknad. I ett flertal år har våra konsulter skapat och sammanfogat kundportaler, påloggade lösningar, e-handelslösningar, affärssystem och PLM-processer. Alla de komponenter som krävs för att säkerställa en kvalitativ eftermarknadskanal. Vårt helhetserbjudande inom eftermarknad är speciellt framtaget för producenter av komplexa produkter inom såväl B2B, som B2C och innefattar allt från strategi, till paketering av digital eftermarknadsförsäljning. Vi hjälper er att hitta den bästa vägen till en digital eftermarknadskanal genom att skapa en strategi och en roadmap för framtida initiativ, där plattformar, funktionalitet, lösningar, produktsortiment, marknadsföring och nuvarande marknadsarbete noga utvärderas.

Se vårt erbjudande

Vill ni förbättra kundupplevelsen med en eftermarknadsstrategi? Hör av dig!

Tommy Marshall

Affärsansvarig UX & Design

Relaterat innehåll