Hoppa till innehåll
Digital design

STHLM Xperience Conference är tillbaka för femte året!

Den 10 november 2022 firar STHLM Xperience Conference (SXC) 5-års jubileum! Årets konferens, på 7A Posthuset i Stockholm, är också en hybrid konferens. Det betyder att du kan ansluta digitalt och ta del av allt innehåll vart du än befinner dig. 

En man och en kvinna står tillsammans på en bro med stadsmiljö i bakgrunden.

- Det är otroligt roligt att igen få bjuda in till STHLM Xperience Conference. Intresset blir bara större och större! Det är riktigt kul att även detta år få presentera internationella talare både på scenen och för att facilitera workshops. Vi vill dessutom fira att det är just femte året, så kanske att det blir en och annan överraskning, säger Veronica Wallström.

Med en gemensam vision och passion som grund skapade Tommy Marshall och Veronica Wallström konceptet för SXC, den konferens de själva saknade på marknaden. Resultatet, med Zington som huvudsponsor, blev en konferens för dig som jobbar inom UX design, UI design, Visuell design, Tjänstedesign och UX writing. 

Temat för i år är det alltid aktuella ämnet hälsa, eller ”Our Health”, som också uppmärksammas av World Usability Day

Läs mer om SXC

Hur kan vi använda tekniken för att främja vår hälsa? 

Under de senaste åren har tekniska lösningar och tjänster flyttat in i de digitala utrymmena inom alla branscher och samhällsområden. Den 10 november utforskar vi tjänster, aktiviteter och verktyg som lovar att hjälpa oss med just hälsan. Vi försöker ta reda på hur vårt digitala välbefinnande påverkar vår fysiska hälsa och vad det innebär för oss och våra barn att ständigt vara uppkopplade. Vi kommer bland annat att titta på hur lösningar utformats med individen i åtanke, notifikationer, nudging och tillgänglighet.  

Årets talare – experter inom tech och hälsa 

Alla talare på vår scen är experter inom sina ämnen. Årets huvudtalare är Christelle Ngnoumen, PhD/Principal Behavioral Scientist på Headspace Health. Christelle ska berätta om sitt förhållningssätt till beteendedesign, där hon tillämpar mindfulness-psykologi och om de principer hon använder i sitt arbete på Headspace för att leverera mer meningsfulla engagemangsupplevelser. Vi kommer också att få höra om hur man med hjälp av digitalisering skapar bättre mat- och sömnvanor, enhetliga patientupplevelser, stöd efter förlossning, hanterar stress, med mera.   

Kort om STHLM Xperience Conference: 

  • SXC är en deltagandeinriktad konferens med föreläsningar, praktiska tips och workshops.  
  • Konferensen äger rum 10 november 2022, du kan delta på plats i Stockholm eller digitalt.  
  • Kom och mingla med nya/gamla bekanta och prata med experter inom ditt ämne.  
  • Du får med dig ny inspiration och kunskap som du kan applicera direkt i ditt jobb.    
  • För dig som är UX designer, visuell designer, tjänstedesigner, UX writer eller har ett intresse för området. 

Vill du veta mer om STHLM Xperience Conference? Välkommen att kontakta mig!

Tommy Marshall

Affärsansvarig UX & Design

Relaterade insikter

Signa upp dig på vårt nyhetsbrev och ta del av eventinbjudningar, nyheter och insikter om den senaste tekniken och trenderna på marknaden.

Tack & kul att du vill prenumerera på vårt nyhetsbrev!