Din sökning innehåller för få tecken

Zington utsedd till Karriärföretag - för tredje året i rad

Zington utses ännu en gång till Karriärföretag och vi kan därmed titulera oss som en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare - för tredje året i rad. Utmärkelsen delas årligen ut till de 100 svenska arbetsgivare som är mest attraktiva att göra karriär på.

Vi utses till Karriärföretag 2021, med nomineringen:

"Detta spännande IT företag har med mindre resurser lyckats åstadkomma en stabil och växande attraktivitet som arbetsgivare. Genom att visa upp bredden, företagskulturen och hur man aktivt arbetar med talangers utveckling lyckas man uppnå en hög attraktivitet som arbetsgivare. Vi tycker därför att denna arbetsgivare är en sann inspiratör för andra".

Nomineringsprocessen består av ett antal grundkriterier, en expertpanel och en slutlig jurybedömning. Processen ska försäkra att ett Employer Branding-arbete av hög kvalitet bredrivs samt att arbetsgivaren erbjuder attraktiva karriär- och utvecklingsmöjligheter. På listan återfinns företag som IKEA, SEB och AstraZeneca.

Vi är väldigt stolta över utmärkelsen och ser med tillförsikt fram emot att fortsätta utvecklas tillsammans med våra medarbetare och kunder, avslutar Mikael.

Kontakt

Hör gärna av dig om du är nyfiken på oss!