Hoppa till innehåll
Karriär

Karriärföretag sex år i rad: Ständigt fokus på att utveckla medarbetare

För sjätte året i rad har vi på Zington blivit utsedda till Karriärföretag. Utmärkelsen, som utses av en oberoende jury, syftar till att uppmärksamma arbetsgivare som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter.

Årets motivering lyder: 
”Zington fortsätter att vara ett Karriärföretag tack vare sitt fokus på att ständigt utveckla sina medarbetare och skapa en dynamisk arbetsmiljö. Företaget värdesätter samarbete, kreativitet och nytänkande, vilket gör Zington till en attraktiv arbetsplats för dem som vill utmanas och växa. Genom att erbjuda spännande projekt och ha en inkluderande företagskultur ger Zington sina medarbetare möjligheten att göra verklig skillnad.”

Vi på Zington är väldigt glada över att fortsatt få titulera oss Karriärföretag och jobbar hårt för att även i framtiden förtjäna denna utmärkelse. 

Det värmer i hjärtat att få detta fina kvitto på vårt långsiktiga arbete att skapa en arbetsplats där vi alla trivs och utvecklas! Vi gläds åt detta samtidigt som vi alltid arbetar för att bli ännu bättre, bland annat med flera initiativ för att utveckla och underlätta kunskapsdelning och lärande. Strävan efter förbättring och utveckling, både som organisation och som individ, förenar oss på Zington.
- Mikael Jonsson, Head of People & Culture på Zington

Ungefär 1000 arbetsgivare per år uppfyller de kriterier som krävs för att kunna utses till ett Karriärföretag där en omsättning på 250 miljoner och 250 anställda är de två primära. Av dessa 1000 företag är det ett hundratal som kan titulera sig Karriärföretag.

Läs mer på Karriärföretagens hemsida

 

Karriär på Zington

Relaterat innehåll